Swedbank Pay

Swedbank Pay gör det enkelt att både betala och ta betalt. Dina kunder loggar enkelt in på swedbankpay.se med sitt BanklD för att hålla koll på och hantera sina köp och uppgifter. Varken du eller dina kunder behöver vara kund hos Swedbank för att kunna använda tjänsterna.

Checkout
Checkouten passar dig som vill ta betalt på ett smidigt sätt online. Med ett enda avtal kan du erbjuda dina kunder de mest populära betalsätten.
- Kort
- Swish
- Faktura
- Kredit

Enkelt för dig och dina kunder
Att handla online ska kännas smidigt, inte minst i kassan. Med checkoutens färdiga lösning får du allt du behöver samlat på ett ställe. Den digitala kassan gör det enkelt för dina kunder att betala på det sätt som passar dem bäst. Checkouten känner dessutom igen kunder som har använt den tidigare.

Fler slutförda köp
Genom att spara sina kort- och adressuppgifter slipper dina kunder fylla i informationen vid varje köp. Det gör att fler påbörjade köp faktiskt slutförs. Sparade uppgifter kan kunderna alltid ta bort eller ändra i efterhand genom att logga in på swedbankpay.se med sitt BanklD. Där kan de också få koll på och hantera sina fakturor och eventuella krediter.

Kontakta Swedbank Pay
Har du frågor eller vill veta mer om de olika betallösningarna så kan du höra av dig på telefon 08-411 10 80 eller till sales.swedbankpay@swedbank.se. Du hittar också mer information på swedbankpay.se

Vill du se exempel på butiker som använder Swedbank Pay, kolla in dessa:
Linas Glädjeyra
Nybrotoffeln
Klimatbutiken