Referenser

Är du nyfiken på våra kunder?

Det förstår vi. Vi är väldigt stolta över dem och vi är inte förvånade över att du är nyfiken. De är alla fantastiska på sina egna sätt och vi älskar att få jobba med dem och få se deras e-handelsresor påbörjas, utvecklas och blomma!

Du kanske vill veta vilka de är? Eller inspireras av hur de byggt sin e-handel? Här kan du se och lära känna ett urval av våra kunder som jobbar inom olika områden och som valt lite olika paket hos oss.

Låt oss presentera några av våra kunder för dig

Livsmedel & Delikatesser

Hem & trädgård

Hälsa & Skönhet

Mode & Accessoarer

Sport & Fritid

Business-to-business

Skräddarsydda lösningar

SL - Storstockholms Lokaltrafik

Åt SL skräddarsydd Nordisk e-handel en beställningsportal för personifierade resekort

Lund kommuns fastighets AB

Lunds Kommuns Fastighets AB bildades 1947 och är sedan dess ett helägt kommunalt bolag. Deras huvudsakliga uppgift är att erbjuda lundaborna kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad.

Sveriges begravningsbyråers IT AB

För Bitnet används Nordisk e-handel som en del i flödet för den digitala förmedling av minnesgåvor till Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Karolinska Institutet

KI's restaurangverksamhet har en skräddarsydd lösning som hanterar bland annat bokning och leverans av mat & dryck samt platsbokning i restaurangerna.

Skånetrafiken

Skånetrafiken är en förvaltning inom Region Skåne och ansvarar för kollektivtrafiken i Skåne. Skånetrafiken har en skräddarsydd lösning med skräddarsydd hosting.