Channable

Channable är ett datafeed management-verktyg för digitala marknadsföringsbyråer och annonsörer. Allt-i-ett-verktyget inkluderar många funktioner så som datafeed-optimering, produkt-listningar för marknadsplatser, orderhantering, generering av dynamiska textannonser samt en Google Analytics-koppling.
Med Nordisk E-handel kan du idag använda dig av Channable's tjänster med hjälp av en produktfeed med all information som kan behövs för att komma igång med sin försäljning i alla kanaler.

Dra nytta av vår internationella expertis för att annonsera på över 2500 olika marknadsföringskanaler som Amazon, Google Shopping och Prisjakt.

Channable API

Channable API är, precis som namnet antyder, en anrops-lösning som möjliggör orderhantering mellan din e-handelsplattform och marknadsplatser. Genom Channable API kan du låta system kommunicera med varandra i realtid och synkronisera alla dina ordrar från din egen webbshop-panel. Med andra ord; ett sätt för orderinformation att nå ut från ett system till ett annat.

Genom att vi integrerat Channables orderkoppling i Nordisk E-handel åt dig är användandet smidigt och enkelt. Med Channable API aktiverat i Nordisk E-handel möjliggör du orderhantering direkt mellan din butik och den marknadsplats du säljer på.

Vill du veta mer om Channable - lär mer här

Vill du komma igång eller har frågor kring möjligheterna - kontakta oss