Payson

Payson är en betallösning på nätet som gör det enkelt för dig att ta betalt i din webbshop. Med Nordisk E-handel får du tillgång till Payson 1.0 – den flexibla betallösningen för dig som vill ta betalt på nätet. I Payson 1.0 ingår alla betalsätt och du kan vara igång att ta betalt inom 24h när du ansöker om ett konto med BankID.

Våra betallösningar fungerar utmärkt för det nystartade företaget likväl som den väletablerade aktören på nätet, vi vill hjälpa företag att växa tillsammans med oss! Kunderna i din e-handel som använder Payson som betallösning kan välja det betalsätt som passar allra bäst, oavsett om de vill betala direkt, senare eller lite åt gången.

Med Payson ingår alla betalsätt; kort, bank, faktura (som kan betalas med Swish) och delbetalning (3, 6, 12 & 24 mån), men du väljer själv vilka betalsätt du vill erbjuda i din webbshop.

När du ansöker om ett konto med BankID kan du vara igång med din försäljning inom en arbetsdag. Payson har snabba handläggningstider och hjälper dig hela vägen mot din e-handelssuccé. Hos Payson får du som kund även tillgång till flera kostnadsfria mervärden; statistik om din försäljning och din målgrupp, rapporter till bokföringsunderlag och möjlighet till en egen kontaktperson.