Wasa Kredit

En trygg finansieringspartner

Ibland vill man betala för att använda - istället för att äga. Wasa Kredit hjälper dig att lägga till leasing och hyra som en del av din checkout. De erbjuder finansiering genom leasing och avbetalning i din e-handel, vilket innebär att dina företagskunder inte behöver ha stora kapital för att investera i utrustning.

Leasing i e-handeln är en smart finansieringslösning för både dig som e-handlare och för dina kunder. Wasa Kredit äger varorna under leasingperioden och din kund har nyttjanderätt.

Fakturaköp i webbutiken

Nu kan du erbjuda dina kunder faktura som betalsätt direkt i webshopen för din e-handel B2B. Upplägget för fakturaköp innebär att kunden först får varan i sin besittning, därefter får kunden 30 dagar på sig att betala fakturan.

Du som företagare får betalt från Wasa Kredit inom 2-3 bankdagar, vilket gör det mer riskfritt för dig som e-handlare då Wasa Kredit står för skuldrisken mot kunden. Ett kundorienterat och effektivt betalsätt för kunderna.

Wasa Kredit skapar mervärde för både dig och dina kunder genom en fördelaktig finansiering online. Fokusera på din försäljning - Wasa Kredit tar hand om administrationen.

Wasa Kredit <3 Nordisk E-handel

Partnerskapet mellan Wasa Kredit och Nordisk e-handel innebär att du kan erbjuda leasing och hyra som betallösning i kassan. Wasa Kredit Checkout ger dina kunder möjligheten att finansiera sina köp istället för att betala hela summan direkt.

Tack vare en färdig integration är det enkelt att börja använda checkouten. Det innebär att Nordisk E-handels anslutna e-handlare snabbt kan komma igång med betallösningen.

Se hur det ser ut hos några av våra kunder:
nykyrkamaskiner.se
kvanumsjarn.se

Dina kunder väljer själva avtalstid och månadskostnad för att sedan betala på sina villkor. När kunden har godkänt avtalet får du som e-handlare pengarna direkt - Wasa Kredit är kreditgivare och gör kreditupplysning åt dig.

Om Wasa Kredit

Wasa Kredit grundades år 1988 och är ett finansbolag som är helägt av Länsförsäkringar Bank och finns över hela landet.

E-handel växer inom B2B och med Wasa Kredit Checkout som betallösning kan du säkerställa dina betalningar samtidigt som du erbjuder kunder flexibla investeringsmöjligheter för varor som annars binder mycket kapital.