giosg

Giosg är ett ledande tech- och mjukvaruföretag som kombinerar livechatt, live video shopping, konverserande-AI och interaktivt webbplatsinnehåll. De skapar en engagerande online-miljö och hjälper företag att öka sin försäljning inom bil-handel, retail, finans samt fastighetsbranschen. Med giosg får du en snabb och personlig service som tillgängliggör dina kunders onlineresa. Använd ditt teams expertis och merförsäljningsförmåga för att leverera en komplett köpupplevelse, precis som när de möter dina kunder personligen!

Vill du ta din online-säljupplevelse till en annan nivå?
Genom att tillhandahålla proaktiva och personliga interaktioner i realtid kan du effektivt stödja dina kunder och förvandla konversationer till onlineförsäljning. I butik kan ditt säljteam hjälpa dina kunder, omedelbart berätta vad dina kunder letar efter och rekommendera relevanta produkter. Giosg hjälper dig att ge samma konversations-shoppingupplevelse online genom att identifiera dina mest värdefulla kunder och engagera sig med dem vid rätt tidpunkt.

Öka ditt genomsnittliga beställningsvärde, minska antalet övergivna kundvagnar och accelerera din onlineförsäljning med giosg!

  • Ge en proaktiv upplevelse, som du skulle göra i din butik!
  • Starta konversationer baserat på hur nära besökarna är att konvertera
  • Använd AI-driven inriktning för att nå dina mest värdefulla besökare

Giosg <3 Nordisk E-handel

På ett enkelt och användarvänligt sätt kan vi erbjuda våra chatt- och personaliseringslösningar till eValents kunder. Det ger dem stora möjligheter att öka sin konvertering och effektivisera sin kundtjänst på ett smidigt sätt. Vi lägger också ett stort värde i att kunna diskutera och bolla frågor och lösningar med Nordisk E-handel. Det i sin tur hjälper våra gemensamma kunder.

Vi lägger också mycket fokus på e-handelsbranschen. Det är en bransch som vi har många kunder i och prioriterar högt i vår kontinuerliga utveckling av plattformen.

Läs vårt case tillsammans med giosg här

Om Giosg

Giosg är ett mjukvaruföretag med 1200 kunder globalt och 10+ års erfarenhet som kombinerar data och artificiell intelligens (AI) med funktionsrik-teknik. I Sverige har de kunder som Stadium, PetBuddy Group, Sweef, XXL, Bonti m.fl.

De tillhandahåller intuitiva lösningar som levererar rätt onlinetriggers till rätt person vid rätt tidpunkt, så att din organisation kan arbeta smartare.

Resultatet? En snabbare, mer strömlinjeformad process med mer försäljning, nöjdare kunder och en markant ökning på din avkastning på marknadsföringsinvesteringar.