nShift

nShift är den ledande aktören av transportadministration i norra Europa.

Den sista delen i goda kundrelationer ligger i leveransen som följs av ett köp i din e-handel. Genom smidiga leveranser och returer kan du som e-handlare sticka ut ur mängden. nShift (tidigare Unifaun) är den ledande leverantören av transportadministrationssystem i norra Europa och räknas som en av de främsta experterna inom logistik. nShift hjälper dig som e-handlare, att med hjälp av deras teknik, skicka smartare.

Med nShift ges dina kunder flera leveransval i din e-handels check-out, och genom den smarta tekniken kopplas kundens val ihop med den bästa transportfirman efter kundens leveranspreferens. nShift minimerar buggar och ger dig som e-handlare en helt automatiserad boka- och printafunktion.

nShift <3 Nordisk E-handel

Samarbetet mellan nShift och Nordisk E-handel erbjuder dig som kund hos Nordisk E-handel en färdig integration mellan nShift och din webbshop. På ett smidigt sätt kan du därför ta del av nShift's erbjudande som bland annat innefattar order-tracking, digitaliserade returer och breda valmöjligheter för dina kunder.

Om nShift

nShift förenklar och förbättrar logistikhantering i hela ledet från transportör, till avsändare, till mottagare. Tack vare sina innovativa och användarvänliga logistiklösningar vill nShift vara det självklara valet i sökandet efter transportadministrativa lösningar.

nShift växer för varje år och används idag i cirka 80 länder. nShift gör leveranser ekonomiska, transparenta och snabba - över en miljard gånger om året.

Är du intresserad av hur du kan integrera din webbshop med nShift?