Qred

Qred är det smidigaste sättet för företagare att få finansiering till sina verksamheter!

Qred är det smidigaste sättet för företagare att få finansiering till sina verksamheter! De hjälper just nu över 10 000 företag på sex olika marknader och ger företagare chansen att fokusera på att bygga det de gör bäst. De erbjuder företagslån från 10 000 kr till 2 000 000 kr med flexibla lånevillkor och ger sina kunder möjlighet att betala tillbaka lånet i sin helhet när som helst. Det betyder att du bara betalar för den period du faktiskt behöver lånet, smart va? Dessutom har lånen från Qred inga dolda avgifter eller startkostnader och pengarna betalas till och med ut samma dag. Snabbt, flexibelt och problemfritt: det är företagslån via Qred!

  • Ingen startkostnad
  • Inga dolda avgifter
  • Flexibla villkor

Qred <3 Nordisk E-handel

Tillsammans med Qred kan nu Nordisk E-handel erbjuda sina kunder företagslån med flexibla villkor. Att ansöka om ett företagslån från Qred snabbt och enkelt. Det är dessutom kostnadsfritt och inte bindande att ansöka, och du får besked från Qred inom en timme. När du har signerat erbjudandet med BankID så får du pengarna redan samma dag.

Om Qred

Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och gör företagsfinansiering på ett smidigare, enklare och mer tillgängligt sätt för alla företag - stora som små. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien och Belgien har Qred hjälpt över 25 000 företag.

Har du frågor kring företagslån från Qred? Tveka inte att höra av er!

Telefon: 020-150 333 (08:00 - 17:30 mån-fre)
E-mail: support@qred.se