Cevoid

Att skapa inspirerande content är både tidskrävande och svårt. Samtidigt så förväntar sig dagens konsumenter alltmer content under sina köpresor.

Genom att bjuda in era kunder att dela med sig av content, s.k. användargenererat innehåll, så får ni tillgång till kreativa bilder och filmer som även är lättare att relatera till som konsument.

Med Cevoids UGC plattform så får ni möjligheten att samla in content direkt från era kunder och via sociala medier samtidigt som ni säkerställer rättigheterna att använda detta content. I plattformen så skapas interaktiva gallerier till alla delar av er hemsida som hjälper er att inspirera och konvertera nya kunder.

Cevoid <3 Nordisk E-handel

Som kund hos Nordisk E-handel kommer ni igång med Cevoids UGC plattform på bara några minuter. Vår sömlösa integration ger er möjlighet att lägga till produktinformation och köpbara taggar till ert content samt implementera gallerier med endast ett par klick.

Samarbetet med Cevoid ger er möjligheten att skapa en social upplevelse direkt på er hemsida. Visa upp hur era produkter används och stylas av ert community och låt kunder handla direkt från det content de inspirerade av!

Läs vårt case med Totte på Cevoid och Filip, produktchef för Nordisk E-handel!

Om Cevoid

Cevoid grundades 2020 och hjälper idag e-handlare runt om i hela världen att arbeta med content från sina kunder och ambassadörer. Cevoids mål är att göra det lätt för dig som e-handlare att få tillgång till snyggt och inspirerande content samt att använda det på kreativa sätt.

Vill du veta mer innan du kommer igång?