Klarna

Som Native-partner till Klarna så erbjuder vi Klarna Checkout färdigintegrerat med din butik!

Om Klarna
Klarna grundades 2005 i Stockholm i syfte att göra det lättare för människor att handla online. Under de senaste 14 åren har tekniken utvecklats och förvandlat världen runt oss. Men deras uppdrag är lika relevant nu som då - att göra betalningar så enkla, säkra och framför allt så smidiga som möjligt. Klarna är en av Europas största banker och tillhandahåller betalningslösningar för 90 miljoner konsumenter hos mer än 250 000 handlare i 17 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, faktura och delbetalning i en snabb och smidig köpupplevelse där konsumenterna själva väljer när och hur de vill betala.

Klarna Checkout
Klarna Checkout är byggd så att Klarna kontinuerligt kan göra automatiska uppdateringar för att möta dina kunders personliga och förändrade behov. Den är en friktionsfri och mobiloptimerad lösning som innehåller allt du som e-handlare behöver för att hantera betalningar. Det användarvänliga gränssnittet identifierar kunden och möjliggör snabba och smidiga köp. Denna smidiga kundupplevelse ökar snittordervärdet, konverteringsgraden och antalet återkommande kunder på alla typer av enheter.

Vad kostar det?
Nordisk E-handel är Native Partner till Klarna vilket innebär att vi erbjuder alla våra handlare Klarna Checkout till ett förförhandlat pris helt utan start-och månadskostnad!

Nordisk E-handel Essentials: Klarna Checkout med Transaktionsavgift: 2.79% + 3.50 SEK
Nordisk E-handel Growth: Klarna Checkout med Transaktionsavgift: 2.59% + 3.50 SEK
Nordisk E-handel Professional: Klarna Checkout med Transaktionsavgift: 2.29% + 3.50 SEK

Hur kommer jag igång? Klarna Checkout är förinstallerat i Nordisk E-handel och allt man behöver göra är att godkänna Klarnas Regler och Villkor och ansöka om ett avtal via admin för butiken. Det är verkligen smoooth!

Vill du se exempel på butiker som använder Klarna Checkout, kolla in dessa:

Davida Cashmere
Nordic Print Store
Butik PS