Klarna

Som Native-partner till Klarna så erbjuder vi Klarna Checkout färdigintegrerat med din butik!

Som e-handlare är det helt vitalt att ha en smidig, enkel och användarvänlig checkout i sin webbshop. Klarnas checkout-lösning är inte bara friktionsfri, den kan även bidra till ökad konvertering. Det användarvänliga gränssnittet känner igen kunden och möjliggör snabba och smidiga köp.

Klarna Checkout är anpassningsbar vilket gör att Klarna kan göra automatiska uppdateringar för att möta dina kunders personliga behov. Lösningen är mobiloptimerad och innehåller allt du som e-handlare behöver för att hantera betalningar.

Den smidiga kundupplevelsen som kommer med Klarna Checkout ökar snittordervärdet och antal återkommande kunder på alla typer av enheter.

Klarna <3 Nordisk E-handel

Nordisk E-handel är Native Partner till Klarna vilket innebär att du som kund hos Nordisk E-handel kan ta del av Klarna Checkout till ett förförhandlat pris - helt utan start- och månadskostnad.

Transaktionsavgift för Klarna B2C:
Nordisk E-handel Growth: 2.69% + 3.50 SEK
Nordisk E-handel Professional: 2.39% + 3.50 SEK

Transaktionsavgift för Klarna B2B x Billie:
Nordisk E-handel Growth: 3.19% + 5 SEK
Nordisk E-handel Professional: 2.89% + 5 SEK

Klarna Checkout är förinstallerat i Nordisk E-handel och det går enkelt att snabbt komma igång. Allt du som e-handlare behöver göra är att godkänna Klarnas villkor och regler och ansöka om ett avtal via admin för butiken. Smidigare blir det inte!

Om Klarna

Klarna grundades år 2005 med visionen att göra det lättare för människor att handla online. Mycket har hänt sedan dess men Klarnas uppdrag är lika relevant nu som då - att göra betalningar så enkla, säkra och smidiga som möjligt.

Klarna är idag en av Europas största banker. De tillhandahåller betallösningar för 90 miljoner konsumenter hos mer än 250 000 handlare i hela 17 länder.

Exempel på butiker som använder Klarna Checkout:
Elbutik.se
Briscapo
Charity Bowl