Depict.ai

Depict.ai levererar produktrekommendationer i världsklass.

Som e-handlare är det en stor utmaning att hela tiden möta kundernas behov och förenkla deras upplevelse av shopping online. Delvis på grund av att behoven förändras i rasande takt och delvis på grund av att små justeringar i e-handeln kan innebära väldigt mycket tekniskt arbete backstage. Några som dock kämpar för och hjälper e-handlare att konkurrera med större aktörer och marknadsplatser är Depict.ai.

Depict.AI skapar algoritmer som specialiserar sig på produktrekommendationer åt små och medelstora företag. Algoritmerna behöver i sin tur inte så mycket data för att generera träffsäkra rekommendationer. Syftet med tjänsten är att optimera produktrekommendationer så att de blir relevanta för besökaren. Depict.AI:s tjänst, till skillnad från de som funnits innan, personaliserar rekommendationerna till mycket bättre grad.

Klicka här för att läsa vårt case tillsammans med Oliver Edholm, grundare av Depict.ai!

Depict.ai <3 Nordisk E-handel

Partnerskapet mellan Nordisk E-handel och erbjuder alla Nordisk E-handels kunder en färdig integration mellan deras webbshop och Depict.ai's tjänst. Det innebär att du på ett snabbt och smidigt sätt kommer att kunna testa och direkt uppleva vilken skillnad Depict.ai's automatiserade produktrekommendationer kan göra för dig.

Om Depict.ai

Depict.ai levererar produktrekommendationer i världsklass. Genom att nyttja nya framsteg inom djupinlärning har de byggt en rekommendationsmotor som använder data på hur en vara ser ut, hur den beskrivs på sidan och vad den ska användas till. Deras rekommendationer har visat sig vara dubbelt så effektiva som andra kända aktörer när det kommer till click-through, och öka försäljningen med 4-6%. Integrationen med din hemsida är dessutom superenkel och tar fem minuter att utföra för e-handlaren.

Nyfiken på att veta mer?