Språk och internationellt

En av styrkorna med e-handel är att du enkelt kan nå ut på helt nya marknader och till en större kundgrupp, än med enbart en fysisk butik.

När det väl är dags är Nordisk e-handel i första hand just specialiserad på den nordiska marknaden - men med möjligheten att sälja mer internationellt än så.


Språkstöd eller flera butiker

När du behöver en butik på flera språk.

Vi har ett inbyggt komplett språkstöd vilket innebär att du kan översätta din butik i sin helhet till andra språk. Systemet är helt översatt till svenska, engelska och norska - men vi har även kunder som kör exempelvis danska, finska, polska och tyska.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Flera valutor

Sälj i din kunds valuta.

Nordisk e-handel har inbyggt valutastöd där du kan lägga in de valutor du vill erbjuda och din egen växelkurs - eller hantera dina valutor med separata prislistor.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Försäljning på flera marknader

Anpassa butiken efter marknaden.

I Nordisk e-handel styrs momsen automatiskt beroende på kundens land och ditt försäljningsställe. Du kan även styra vilka produkter och information som ska vara tillgängliga på respektive språk, så att du kan ge en relevant upplevelse för respektive kunder baserat på deras land.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Frakt- och betallösningar för internationell handel

Styr fraktsätt och betalsätt på kundens land.

I Nordisk e-handel kan du enkelt styra till vilka länder respektive betalsätt och fraktsätt ska erbjudas. Normalt styr också din betalleverantör i vilka valutor de hanterar dina betalningar, och du kan enkelt styra din webbutik så att kundens land styr både språk och valuta.

TESTA NORDISK E-HANDEL