May 31, 2022

Nordisk E-handel revolutionerar e-handeln för småföretagare

Vi på Nordisk E-handel erbjuder en e-handelsplattform som används av e-handlare i alla storlekar. Och nu lanserar vi NEH go!. Ett nytt paket som gör insteget i e-handelsvärlden smidigt, och möjligheten att växa online tillgänglig.

Vi på Nordisk E-handel har skapat en ny tjänst som tack vare sitt låga pris ger nya e-handlare möjligheten att kliva in på en konkurrenskraftig marknad. I paketet ingår de mest grundläggande funktionerna för att driva e-handel. Med NEH go! ges e-handlaren bland annat design- och layoutverktyg, kom igång-support via artiklar och videor, Klarnas betallösning samt en säker e-handel med SSL.

“Vi ser ett tydligt hål i marknadens utbud där vi nu kan erbjuda en mix av SaaS-lösning och DIY (do it yourself). Utöver e-handelsplattform erbjuder vi även rådgivning i det mesta kring e-handel vilket gör Nordisk e-handel till en trygg och bred partner längs resans gång. Hos oss kan du starta, förädla och växa”, säger Emma Kraft marknadschef på eValent Group.

NEH go! banar väg för e-handlare som är precis i startgropen av sin e-handelsresa och som vill öka sin digitala närvaro. Paketet sänker tröskeln in till onlinehandeln och öppnar dörrar för mindre aktörer och konsumenter.

Vill du veta mer?
Kontakta John och Johanna på sales@nordiskehandel.se eller 040-692 50 50.

Läs mer om NEH go!