October 26, 2020

Amazon, här kommer vi!

Nordisk e-handel kopplar upp sig mot Amazon

Med erfarenheten av försäljning via marknadsplatser som bland annat CDON och Fyndiq sedan många år, så är plattformen Nordisk E-handel redo för att kopplas ihop med marknadsplatser världen över. Med kopplingen till Channable så kommer kunder som använder Nordisk E-handel att ha möjligheten att sälja på Amazon i Holland, Tyskland, UK och självklart Sverige, nu när lanseringen är närmre än någonsin!

Med tanke på att Amazon är nytt för den svenska marknaden så har vi planerat för mer än bara tekniken. För att lyckas så vet vi att kunskapen krävs, så därför utökar vi vårt erbjudande med både utbildningar och analyser till våra kunder.

Samarbetet med Channable sträcker sig längre än bara produktfeeds. Inom en snar framtid kommer man även kunna orderhantera sina Amazonorders i Nordisk E-handel tack vare en specialintegration med Channable API. Denna lansering planeras ske under Q4. "Det finns många fördelar med att använda sig av en orderkoppling. Inte bara kommer det att reducera tiden man spenderar på manuell orderhantering, utan produktdata och lagerstatus kommer även uppdateras i realtid. Med andra ord, behöver man inte längre lägga tid på manuella processer vid användning av Channable." - säger Veronica Hellman, Customer Success Manager Channable “Vi på eValent Group har som mål att skapa ett ekosystem för våra e-handlare där vi samlar ihop allt man behöver som e-handlare för att lyckas och för att växa. Att med sin butik nå ut till fler säljkanaler är en viktig del i detta ekosystem. Valet av Channable för att tekniskt koppla ihop en Nordisk E-handelbutik med Amazon var en självklarhet då de erbjuder möjligheten att koppla ihop en e-handel med en mängd säljkanaler över hela världen, bland annat alla Amazons plattformar, inte bara den svenska." - Filip Broman, Produktchef för Nordisk e-handel.

Läs mer om hur Channable kan få din e-handel att växa: https://www.channable.com/
Läs mer om Channables koppling mot Amazon: https://www.channable.com/channels/amazon-product-feed/

Kontakta oss för att veta mer: sales@nordiskehandel.se