Välkommen till oss

Vi ljuger inte när vi säger att vi brinner för e-handlare…

Många använder den här sidan till att skryta om sitt företag. Vi har tänkt lite annorlunda. Delvis för att vi byggt vår e-handelsplattform i 15 år och är ganska trygga i att det är en bra lösning, så vi behöver inte hävda oss. Men också för att vi inte hade varit något utan de fantastiska personerna som jobbar här. Därför tänkte vi istället använda den här sidan till att berätta för dig hur det är hos oss och låta dig lära känna oss bättre.

Som du kanske förstått jobbar vi med en e-handelsplattform. Att jobba på och driva ett techbolag är otroligt roligt. Tror du oss inte? De som inte älskar att nörda ner sig i tekniska lösningar, design och hosting brukar inte tro oss nämligen. Men det är just det som är grejen. Vi älskar det här och därför kan vi göra det åt dig så att du slipper.

Vi är väldigt stolta över våra kunder. De, som vi, brinner för sin verksamhet. Därför vill vi att de ska ha så mycket tid och energi som möjligt för att hålla på med just sin verksamhet, inte allt annat runt omkring. Våra kunder driver e-handlar inom alla olika branscher och de varierar också i storlek från små webbutiker till några av Sveriges största företag.

För att kunna garantera våra kunder den sömlösa tjänst, kvalitet och säkerhet som vi alltid strävar efter ser vi till att jobba med de senaste funktionerna, modulerna och integrationerna som krävs. Här finns det experter och tillsammans med våra partners så kan vi ge dig stabila och avancerade serverlösningar. Dessutom underhålls de 24/7, så du kan minst sagt sova gott och låta oss se till att tåget tuffar på.

Vi som jobbar på Nordisk e-handel är ett bra gäng. Här vill man akta sig för att låta klyschig men vi har kul tillsammans, skrattar mycket och trivs. Om du skulle komma på besök någon gång skulle du få träffa oss allihop. Då skulle du bekanta dig med en del musiker, basketspelare, Pokemon Go-mästare och många, många fler…

Låt oss presentera oss lite närmare:

Bernhard Hedlund

Quality Assurance/Systems architect
Om du kommer förbi hittar du troligtvis Bernhard i soffan. Där brukar han sitta när han filar på olika lösningar. Det finns ingenting han gillar mer än att lösa sådana där problem som gnagt i veckor. När han lyckats brukar han lägga märke till resten av oss och äter lunch. Om Bernhard får välja aktivitet när vi hänger så spelar vi spel i olika former. Han är en riktigt spelfantast!

Emma Kraft

Marknadschef
I soffan hittar du även Emma. Hon brukar röra sig mellan soffan och skrivbordet. Hon är en rastlös själ så hon gillar ombytet. Rastlösheten är en bra drivkraft, både på promenaderna med Emmas hund Torsten och i hennes intresse för ny kunskap inom såväl inredning som affärsutveckling. Om du kommer på besök, lär du stöta på henne med ett stort leende och kaffe i handen.

Filip Broman

Produkt- & Projektchef
Filip däremot, är ingen soffantast. Vill du hitta honom så får vi gå till hans skrivbord. Vi har ju ett öppet kontorslandskap och där mitt i smeten sitter han och trivs. Du kommer se honom bolla idéer med andra som går förbi och ge tips på olika recept, i alla fall efter klockan 09 när han hunnit dricka sin första kopp kaffe.

Joakim Strindberg

Support- och försäljningschef
Letar du efter någon att utmana på nintendo? Då ska du fråga Joakim, vår nya (och såklart kära) supportchef! Joakim har många strängar på sin lyra och brinner för fotboll, böcker och god mat. Köket är enligt Joakim en plats där allt kan hända. Om du letar efter honom bör du därför kika där, eftersom det också är hans favoritplats.

Helena Olsson

Teknisk support
En av våra supportstjärnor är Helena. Hon är också stammis i soffan med Bernhard och Emma. Hon är väldigt pysslig och kan mycket om växter, så om du inte har gröna fingrar är det den perfekta personen att hugga tag i när du ändå är här på besök. Hon är dessutom väldigt rolig och bidrar mycket till den familjära stämningen här.

Magnus Björklund

Creative Director / Frontend Developer
Magnus var en av de första personerna att kliva in genom Nordisk E-handels dörrar en gång i tiden. Sedan 2007 har hans kreativitet flödat genom rum, samarbeten och projekt. Samma kreativitet har inspirerat och bidragit till mycket humor och kunskap under lika lång tid. Trots att Magnus är gammal i gamet på Nordisk E-handel är han oförskämt pigg och energisk.

Martin Bui

Teknisk support
En annan som också bidrar mycket till den familjära stämningen är Martin. Från början sökte han sig till oss för att han var nyfiken på e-handelsbranschen, men nu är han kvar för att han tycker om oss andra så mycket. En känsla som är ömsesidig! Fråga honom om något gott recept eller tips på härliga resmål (när det är säkert att resa igen).

Martin Hansson

Senior Frontend Developer
I front end utveckling så behöver du ha god fantasi och kreativitet, något som Martin har i drivor. Oftast hittar du honom vid skrivbordet med musik i lurarna. Utanför arbetet vid våra veckoliga dungeons and dragons spel är han med glädje kontorets dungeonmaster. Ingen front-end fråga är för stor eller för liten för honom och han är lika glad att se oss varje dag som vi är att se honom.

Paul Saarnak

Senior System Developer
Gillar du film och musik? Då är det Paul du ska fråga efter. Han kan nästan allt om filmer (lite snobbig kring ämnet ibland men det uppskattar vi) och musikskapande. Han är faktiskt en av de första personerna som anställdes på Nordisk E-handel och han är ett riktigt proffs. Han trivs i den här ständigt evolverande branschen och han trivs med oss!

John Ekström

Account Manager
En av våra nyaste talanger som förgyller dagarna på kontoret är John. John är en riktig morgonmänniska och älskar just därför den tiden på dygnet. Och det är tur, en till morgonperson är nämligen Johns hund, Franke. Om du letar efter John hittar du honom förmodligen i soffan eller vid matbordet. Fråga honom gärna om fotboll, det är nämligen vägen till hans hjärta.