Välkommen till oss

Vi ljuger inte när vi säger att vi brinner för e-handlare…

Många använder den här sidan till att skryta om sitt företag. Vi har tänkt lite annorlunda. Delvis för att vi byggt vår e-handelsplattform i 15 år och är ganska trygga i att det är en bra lösning, så vi behöver inte hävda oss. Men också för att vi inte hade varit något utan de fantastiska personerna som jobbar här. Därför tänkte vi istället använda den här sidan till att berätta för dig hur det är hos oss och låta dig lära känna oss bättre.

Som du kanske förstått jobbar vi med en e-handelsplattform. Att jobba på och driva ett techbolag är otroligt roligt. Tror du oss inte? De som inte älskar att nörda ner sig i tekniska lösningar, design och hosting brukar inte tro oss nämligen. Men det är just det som är grejen. Vi älskar det här och därför kan vi göra det åt dig så att du slipper.

Vi är väldigt stolta över våra kunder. De, som vi, brinner för sin verksamhet. Därför vill vi att de ska ha så mycket tid och energi som möjligt för att hålla på med just sin verksamhet, inte allt annat runt omkring. Våra kunder driver e-handlar inom alla olika branscher och de varierar också i storlek från små webbutiker till några av Sveriges största företag.

För att kunna garantera våra kunder den sömlösa tjänst, kvalitet och säkerhet som vi alltid strävar efter ser vi till att jobba med de senaste funktionerna, modulerna och integrationerna som krävs. Här finns det experter och tillsammans med våra partners så kan vi ge dig stabila och avancerade serverlösningar. Dessutom underhålls de 24/7, så du kan minst sagt sova gott och låta oss se till att tåget tuffar på.

Vi som jobbar på Nordisk e-handel är ett bra gäng. Här vill man akta sig för att låta klyschig men vi har kul tillsammans, skrattar mycket och trivs. Om du skulle komma på besök någon gång skulle du få träffa oss allihop. Då skulle du bekanta dig med en del musiker, basketspelare, Pokemon Go-mästare och många, många fler…