Välkommen till oss

Vi ljuger inte när vi säger att vi brinner för e-handlare…

Många använder den här sidan till att skryta om sitt företag. Vi tänker lite annorlunda. Dels är vi trygga i att vi i över 15 års tid har byggt upp en bra lösning, men vi inser även att vi inte hade kunnat ro den här skutan utan de fantastiska personerna som jobbar här. Därför tänker vi istället ta tillfället i akt att berätta lite mer om oss som jobbar här.

Som du kanske har förstått jobbar vi med en e-handelsplattform. Något vi alla delar är att vi brinner för att driva och jobba på ett techbolag. I det ingår att nörda ner sig i tekniska lösningar, design och marknadsföring, vilket innebär att vi gärna gör det åt dig så att du slipper.

Utöver det delar vi en otrolig stolthet över våra kunder, mycket för att de – precis som vi – brinner för sin verksamhet. Det är därför vi vill att de ska kunna lägga tid och energi på att utveckla den, medan vi ser till så att resten tuffar på som det ska. Våra kunder gör också att det aldrig blir en tråkig stund på jobbet, eftersom de rör sig mellan både branscher och storlekar – från små butiker till några av Sveriges största företag.

Vi vill att du ska kunna vila tryggt i både en sömlös tjänst, kvalitet och säkerhet, vilket är grundstenen i att vi jobbar utifrån de senaste funktionerna, modulerna och integrationerna som krävs. Här vill vi även passa på att tacka våra partners för att de, tillsammans med oss, bidrar till en e-handelslösning utöver det vanliga.

Men, nog om det och över till de som jobbar här. Personerna på Nordisk E-handel är ett bra och stabilt gäng. Utan att låta alltför klyschiga så har vi alltid nära till skratt och varenda kotte bidrar till trivsel på kontoret. Bland oss har vi allt från fotbollsfantaster, mästerkockar, musiker till en och annan spelentusiast. Häng med!