Välkommen till oss

Vi ljuger inte när vi säger att vi brinner för e-handlare…

Många använder den här sidan till att skryta om sitt företag. Vi har tänkt lite annorlunda. Delvis för att vi byggt vår e-handelsplattform i 15 år och är ganska trygga i att det är en bra lösning, så vi behöver inte hävda oss. Men också för att vi inte hade varit något utan de fantastiska personerna som jobbar här. Därför tänkte vi istället använda den här sidan till att berätta för dig hur det är hos oss och låta dig lära känna oss bättre.

Som du kanske förstått jobbar vi med en e-handelsplattform. Att jobba på och driva ett techbolag är otroligt roligt. Tror du oss inte? De som inte älskar att nörda ner sig i tekniska lösningar, design och hosting brukar inte tro oss nämligen. Men det är just det som är grejen. Vi älskar det här och därför kan vi göra det åt dig så att du slipper.

Vi är väldigt stolta över våra kunder. De, som vi, brinner för sin verksamhet. Därför vill vi att de ska ha så mycket tid och energi som möjligt för att hålla på med just sin verksamhet, inte allt annat runt omkring. Våra kunder driver e-handlar inom alla olika branscher och de varierar också i storlek från små webbutiker till några av Sveriges största företag.

För att kunna garantera våra kunder den sömlösa tjänst, kvalitet och säkerhet som vi alltid strävar efter ser vi till att jobba med de senaste funktionerna, modulerna och integrationerna som krävs. Här finns det experter och tillsammans med våra partners så kan vi ge dig stabila och avancerade serverlösningar. Dessutom underhålls de 24/7, så du kan minst sagt sova gott och låta oss se till att tåget tuffar på.

Vi som jobbar på Nordisk e-handel är ett bra gäng. Här vill man akta sig för att låta klyschig men vi har kul tillsammans, skrattar mycket och trivs. Om du skulle komma på besök någon gång skulle du få träffa oss allihop. Då skulle du bekanta dig med en del musiker, basketspelare, Pokemon Go-mästare och många, många fler…

Låt oss presentera oss lite närmare:

Rebecca Börebäck

Acting CEO
2020 klev vår vd Rebecca in hos oss för första gången. Numer är hon oftast här först på morgonen och njuter lite av lugnet. Trots att Rebecca är ganska ny här har Nordisk E-handel legat henne varmt om hjärtat länge – hon har nämligen varit vd för en av våra partners tidigare. Men nu är hon vår och det ryktas om att det är kreativiteten, energin och lösningsorienteringen här som charmat henne. Hennes talang för affärsutveckling, innovation och hennes fina ledarskap gör oss väldigt glada att vi har henne.

Bernhard Hedlund

Quality Assurance/Systems architect
Om du kommer förbi hittar du troligtvis Bernhard i soffan. Där brukar han sitta när han filar på olika lösningar. Det finns ingenting han gillar mer än att lösa sådana där problem som gnagt i veckor. När han lyckats brukar han lägga märke till resten av oss och äter lunch. Om Bernhard får välja aktivitet när vi hänger så spelar vi spel i olika former. Han är en riktigt spelfantast!

Emma Kraft

Project Manager & Sales
I soffan hittar du även Emma. Hon brukar röra sig mellan soffan och skrivbordet. Hon är en rastlös själ så hon gillar ombytet. Rastlösheten är en bra drivkraft, både på promenaderna med Emmas hund Torsten och i hennes intresse för ny kunskap inom såväl inredning som affärsutveckling. Om du kommer på besök, lär du stöta på henne med ett stort leende och kaffe i handen.

Filip Broman

Produkt- & Projektchef
Filip däremot, är ingen soffantast. Vill du hitta honom så får vi gå till hans skrivbord. Vi har ju ett öppet kontorslandskap och där mitt i smeten sitter han och trivs. Du kommer se honom bolla idéer med andra som går förbi och ge tips på olika recept, i alla fall efter klockan 09 när han hunnit dricka sin första kopp kaffe.

Helena Olsson

Support
En av våra supportstjärnor är Helena. Hon är också stammis i soffan med Bernhard och Emma. Hon är väldigt pysslig och kan mycket om växter, så om du inte har gröna fingrar är det den perfekta personen att hugga tag i när du ändå är här på besök. Hon är dessutom väldigt rolig och bidrar mycket till den familjära stämningen här.

Johanna Nilsson

Customer Success Manager
Johanna är ett nytt och kärt tillskott till Nordisk E-handelsfamiljen som du allra troligast kommer att hitta ute på vår balkong – så länge vädret tillåter det vill säga. Det bästa enligt Johanna är att anlända på morgonen, sätta på kaffebryggaren och slå upp balkongdörrarna för att släppa in morgonljuset och den friska luften. Med sin utbildning som E-commerce Manager har Johanna snabbt blivit ovärderlig hos oss.

Magnus Björklund

Creative Director / Frontend Developer
Magnus var en av de första personerna att kliva in genom Nordisk E-handels dörrar en gång i tiden. Sedan 2007 har hans kreativitet flödat genom rum, samarbeten och projekt. Samma kreativitet har inspirerat och bidragit till mycket humor och kunskap under lika lång tid. Trots att Magnus är gammal i gamet på Nordisk E-handel är han oförskämt pigg och energisk.

Martin Bui

Support
En annan som också bidrar mycket till den familjära stämningen är Martin. Från början sökte han sig till oss för att han var nyfiken på e-handelsbranschen, men nu är han kvar för att han tycker om oss andra så mycket. En känsla som är ömsesidig! Fråga honom om något gott recept eller tips på härliga resmål (när det är säkert att resa igen).

Martin Hansson

Senior Frontend Developer
I front end utveckling så behöver du ha god fantasi och kreativitet, något som Martin har i drivor. Oftast hittar du honom vid skrivbordet med musik i lurarna. Utanför arbetet vid våra veckoliga dungeons and dragons spel är han med glädje kontorets dungeonmaster. Ingen front-end fråga är för stor eller för liten för honom och han är lika glad att se oss varje dag som vi är att se honom.

Paul Saarnak

Senior System Developer
Gillar du film och musik? Då är det Paul du ska fråga efter. Han kan nästan allt om filmer (lite snobbig kring ämnet ibland men det uppskattar vi) och musikskapande. Han är faktiskt en av de första personerna som anställdes på Nordisk E-handel och han är ett riktigt proffs. Han trivs i den här ständigt evolverande branschen och han trivs med oss!

Thomas Björk

Senior Fullstack Developer
Klistrad vid sin datorn kommer du att hitta Thomas. Det är alltid inspirerande och speciellt att träffa personer som jobbar med sin hobby, Thomas är en sådan person. Sedan han började på Nordisk E-handel 2014 har han förgyllt stämningen här. Dessutom kan du få goda råd vad gäller Pokemon Go, han är en riktig expert.

Tor Hellström

Teknisk Projektledare/ Frontend Developer
Sist men inte minst presenterar vi Tor, ännu en MVP (most valuable player) när det kommer till att skapa en gemenskap här på Nordisk E-Handel. Han är basketcoach på fritiden, och som många andra här på kontoret älskar han också brädspel. Tor är där när det händer och med honom får du en person som kan ta dig från ax till limpa.