Hosting och säkerhet

Drift och säkerhet är ofta en förbisedd aspekt av att driva e-handel. "Det ska bara fungera" brukar det heta - och vi lägger största vikt på just dessa delar. Vårt dedikerade driftteam sköter din drift på bästa tänkbara sätt enligt filosofin Managed Hosting. Slipp krångliga installationer eller att leta webbhotell - säker drift ingår i paketerad e-handel på Nordisk e-handel. Vi har dessutom möjlighet att skala din driftmiljö eller erbjuda hosting på dedikerad server / VPS i takt med att du växer.

Vi disponerar egna skåp i två separata datacenter vilket ger oss möjlighet att erbjuda redundans på datacenter-nivå. All nätverkstrafik är redundant via två olika internetleverantörer.


Webbutik på delad server

En del av paketerad e-handel.

När du startar en webbutik på Nordisk e-handel ingår hosting på delad servermiljö. Det innebär att du tillsammans med ett antal andra kunder delar de resurser som finns tillgängliga på just den servern och tar del av de löpande systemuppdateringar som sker.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Större krav - egen VPS eller egen server

Ensam är stark. När du blir lite större.

Vi vill självklart att du ska växa så att det knakar i fogarna. Då har du lyckats och framtiden ligger för dig. Då är det ofta även dags att lämna den delade servermiljön och välja en egen VPS eller egen server där vi optimerar enligt dina förutsättningar. Vi bevakar din trafik och ser till så att du har rätt nivå inför exempelvis TV-reklam eller olika typer av säsongstoppar och kan möta dessa på bästa sätt så att din försäljning kan skjuta ytterligare i höjden.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Snabbt, effektivt, skalbart

Anpassat för en föränderlig miljö.

Laddtider och snabba svarstider är väldigt viktigt när dina besökare kommer till din sida - och inte minst för att sökmotorerna ska gilla dig. Vi jobbar ständigt med detta i bakhuvudet. Långsamma sidor är tappade besökare och tappade beställningar. Dessutom behöver din driftmiljö vara skalbar för att kunna möta olika typer av trafiktoppar eller kampanjer - och för att kunna växa tillsammans med dig när din försäljning ökar över tid. Vårt dedikerade driftteam hjälper dig med detta.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Säkerhet och affärskritisk drift

Din drift är affärskritisk.

Vi vet att en fungerande driftmiljö som är fri från avbrott är väsentlig och att din webbutik är uppe och att allt fungerar är avgörande för dig som kund. Vi har lång erfarenhet av affärskritisk drift och hanterar det med den respekt det förtjänar.

TESTA NORDISK E-HANDEL