Kom igång

Flytthjälp

Vill du byta e-handelsplattform? Vi på Nordisk E-handel hjälper dig. Med Flytthjälpen sköter vi hela flytten av din webbshop. Från din nuvarande plattform - till vår.

Med vårt standardpaket kan du som driver webbshop smidigt flytta över till Nordisk E-handel. I paketet ingår bland annat flytt av ditt nuvarande innehåll, dina inställningar och lagerprofiler. Dessutom får du migreringsrådgivning, startutbildning och en egen kontaktperson under migreringstiden. Pris: 11 995:-

I vårt större paket får du allt som ingår i vårt standardpaket. Dessutom får du 20 timmar design, 5 timmar rådgivning och affärsutveckling samt bannerhjälp. Pris: 39 995:-

Från 12 000 kr

Kom igång-paketet

Har du funderat på att starta webbshop? Vi på Nordisk E-handel har många års erfarenhet av att hjälpa e-handlare att driva framgångsrika butiker. Med Kom igång-hjälpen får du alla de verktyg du behöver när du vill starta e-handel. I paketet ingår, förutom grundläggande funktioner, bland annat domänpekning, kundkategoriinställningar och lagerprofiler. Du får även en startutbildning, uppstartsrådgivning och en egen kontaktperson under uppstartstiden. Vad väntar du på?

Kom igång med B2B

Vill du driva försäljning B2B? Om dina produkter uppfyller behov som finns i företag är det en god idé att erbjuda möjligheten att handla som företag. Våra e-handelsexperter hjälper dig att implementera B2B-försäljning i din webbshop. I paketet ges du bland annat prislistor, kundinställngar och frakt- och betalsätt.

Försäljning utomlands

Vill du expandera din försäljning utomlands? Vi har stöttat många e-handlare i att utöka sin försäljning utanför Sveriges gränser. Med en erfaren partner kan du nå nya höjder på nya marknader.

I Börja sälj utomlands-paketet får du hjälp med viktiga delar inför din försäljning. Vi sätter upp valutor, lägger in fler domäner och kopplar även rätt språk till din domän. Vi hjälper dig även med frakt- och betalsättinställningar. Med paketet får du den stöttning du behöver innan du lanserar på en ny, spännande marknad.

Med vårt större paket ingår allt det som ingår i vårt mindre. Men utöver det får du även hjälp med bland annat översättning av attribut och import av översättningar för sortiment.

Mindre paketet: 2995:-
Vårt större paket: 6995:-