Byt e-handelsplattform till Nordisk E-handel

Det finns många anledningar till att vilja byta e-handelsplattform. Det kan handla om att den du använder idag har för långa laddningstider, är för standardiserad eller inte erbjuder de funktioner du vill ha. Oavsett hur din situation ser ut hjälper vi dig med ett smidigt plattformsbyte. Från din nuvarande plattform - till Nordisk E-handel.

Varför Nordisk E-handel?

Nordisk E-handel erbjuder en e-handelsplattform som garanterar kvalitet och säkerhet. Vi arbetar alltid med de senaste funktionerna, modulerna och integrationerna som krävs för att kunna ge våra kunder de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i sin digitala affär. Och för att du alltid ska känna dig trygg erbjuder vi stabila och avancerade serverlösningar som underhålls dygnet runt. Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda en plattform där du tillåts växa. Obehindrat.

Attáge använde sig av flytthjälpen - tre veckor innan lansering

När Attáge efter flera års utveckling och hårt arbete närmade sig lansering uppstod utmaningar i den e-handelsplattform Attáge låg på. Grundare av Attáge, Jonna Johansson, insåg att ett plattformsbyte var nödvändigt. “Flytten gick både snabbt och smidigt, dessutom fick jag bra support hela vägen”, säger Jonna. Läs caset här.


Vi erbjuder ett stort utbud av e-handelstjänster

Vi har ett brett utbud av e-handelstjänster där vi kan hjälpa dig med allt från marknadsföring och design till skräddarsydda lösningar och affärsutveckling! Tillsammans kan vi bygga en e-handelslösning efter dina behov.

Beställ Flytthjälpen

Vill du beställa Flytthjälpen eller har du några frågor?
Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!