Varför välja Nordisk e-handel

ALLT-I-ETT-LÖSNING

VI TAR HAND OM TEKNIK

FRI SUPPORT

OPTIMERAD FÖR FÖRSÄLJNING

1 000+ BUTIKER

Nordisk e-handel är det självklara valet när du är ute efter en komplett och färdigpaketerad allt-i-ett-lösning. Du får en responsiv butik med optimerat köpflöde, integrerad mot marknadens ledande system och möjlighet till merförsäljning via kanaler som CDON Marketplace och Fyndiq - och mycket mycket mer.

 

Nordisk e-handel är den perfekta lösningen för dig som vill ha en professionell allt-i-ett-lösning sprängfylld med funktionalitet till ett mycket kostnadseffektivt pris. En enkel och komplett plattform som låter dig komma igång snabbt, med flexibilitet och effektivitet som styrka. Enkel på ytan med möjligheter på djupet för den professionella. Det självklara valet för dig som vill slippa tänka på tekniken bakom din webbutik. Plattformen är integrerad med de självklara parterna på marknaden, i framkant, integrerbar och ger de bästa förutsättningarna för att lyckas med din försäljning.

Många kunder delar på kostnaden

Fördelen med att använda en paketerad hyrlösning (Software-as-a-Service) är att alla våra kunder delar på utvecklingskostnaden för systemet och du får löpande underhåll och ny funktionalitet som en del av din månadshyra. Dessutom tar vi ansvar för det tekniska och driften av ditt system och ser till att nödvändiga uppdateringar av till exempel befintliga betalintegrationer eller nya tekniska standarder blir genomförda. Du får en grundlösning som både är attraktiv funktionsmässigt och kostnadseffektiv prismässigt.

Vi ser löpande till att du ligger på senaste versionen

Bäst av allt - vi tar ansvar för att ditt system alltid är uppdaterat med senaste versionen så att du slipper tänka på tekniken eller ta ansvar för uppdateringar som behöver göras. Vi sköter det löpande underhållet, fixar eventuella systembuggar, gör nödvändiga uppgraderingar när exempelvis betallösningar gör förändringar i sina API:er och vi tar ansvar för att dina moduler fungerar i sig själva och med varandra.

Dra nytta av vår expertis

Vi har massor av erfarenhet av hur man lyckas med e-handel och har hjälp många kunder till bättre försäljning. Vi vet vilka fallgropar du ska undvika och vilka språngbrädor du ska hoppa på. Vårt team består av allt från kostnadsfri support till enklare serviceärenden där vi hjälper dig med att utföra saker eller fixa design eller funktionalitet, till projektjobb där vi tar ett större grepp om din butik för att lyfta dig till nästa nivå.