Våra experter hjälper dig

Även om vårt mål är att du på egen hand ska kunna lösa det mesta på ett enkelt sätt, så vet vi att du har behov av en trygg och professionell part på andra sidan. Vi kan e-handel och har samlad erfarenhet från väldigt många kunder. Vi ska finnas nära till hands och alltid arbeta för att din försäljning ska gå bra.

Vi erbjuder fri support i samtliga Nordisk e-handel paket. I våra Bas- och Premium-paket erbjuder vi även serviceavtal när du behöver lite extra hjälp med att fixa saker och har en projektgrupp som arbetar med att skräddarsy åtskilliga e-handelslösningar. Tillsammans erbjuder vi en helhet så att du ska känna dig trygg att använda oss som din partner.


Fri support

Vår supportgrupp hjälper dig med hur du gör dina inställningar.

När du behöver hjälp med att lösa saker, inte hittar inställningen du behöver göra, eller undrar något rent allmänt om systemet som du inte hittar i våra manualer eller helpdeskartiklar, finns vår supportgrupp redo att svara på dina frågor. Supporten är kostnadsfri och ingår i ditt avtal.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Serviceavtal

När du behöver lite mer hjälp.

Ibland behöver du fixa saker i din webbutik, exempelvis design eller någon funktion. Vi erbjuder serviceavtal med en timbank om du använder Nordisk e-handel Bas eller Nordisk e-handel Premium. När dina timmar tar slut fyller du enkelt på med ett refillkort.

UppladdningPris per servicetimmeRabatt
5 h 1090 (ord. 1150) 5,00%
10 h 1035 (ord. 1150) 10,00%
25 h 980 (ord. 1150) 15,00%

TESTA NORDISK E-HANDEL


Projekt

Skräddarsytt för dina besökare.

Vår projektgrupp står redo när du behöver anpassa lite mer saker. Vi har allt från designers, utvecklare, projektledare och driftspecialister som ser till att din e-handel möter dina förväntningar och skräddarsyr såväl design som funktionalitet och integration efter din verksamhet.

TESTA NORDISK E-HANDEL