Vänd på din telefon
Kontakta mig
Tillbaka till nordiskehandel.se

Upptäck
Nordisk e-handel

Vill du starta upp en ny e-handel eller uppgradera din nuvarande med snygg design, smidiga lösningar och oändliga möjligheter? Vi erbjuder en design som optimerar användarupplevelsen och konverteringen, med vår plattform får dina kunder en sömlös upplevelse. Vi är den kompletta e-handelsplattformen.

Enkelt att komma igång!

Vi har förberett det tekniska för att du helt ska kunna fokusera på din affärsidé!

FORTSÄTT ATT VÄXA MED OSS!

Om ni kanske har uppdaterat er grafiska profil eller bara vill modernisera er e-handel och erbjuda en mer lättnavigerad, användarvänlig och tilltalande webbshop så kan vi på Nordisk E-handel ge er de rätta förutsättningarna för att lyckas.

Oavsett hur stor din e-handel är idag eller om du ska starta upp din första webshop så erbjuder vi en plattform som anpassas längs din tillväxtresa. Vi gör plats för framtida expansionsmöjligheter. Vår plattform är flexibel och vi hjälper dig med de funktioner, tilläggstjänster och integrationer du behöver, när du behöver dom.

ENKEL FLYTT OCH UPPSTART!

Vi gör din uppstart eller flytt enkel och ser till att du aldrig kommer behöva byta din e-handelsplattform, växer gör vi tillsammans med våra kunder. Vi möter dig där du är och förbereder allt så att din webbshop kan börja rulla på ett kick. Tänk smart och låt ditt plattformsbyte bli en investering för framtiden.

NEH go

Teckna ditt paket under 2022 för att behålla priset 39 kr/mån livet ut.
39 kr/månord.pris 390 kr/mån

Essentials

För dig som håller på att starta upp din e-handel.
845 kr/mån

Growth

För företaget som vill fortsätta växa.
1995 kr/mån

Professional

Allt du behöver för att lyckas, plus lite till.
3695 kr/mån

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och våra tjänster, eller vill du ha ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig?