Tjänsteavtal Unifaun Online

Att skicka paket och gods kan vara svårt. Order läggs på hög, du behöver använda olika transportörer, är postnumret till leveransadressen riktigt, hur får jag rätt transportetiketter, behövs det tullpapper till Norge, hur klarar jag returer, kan mina mottagare spåra sina försändelser.

Unifauns TA-system är marknadens mest använda system för produktion av transporthandlingar, spårning av gods och EDI-kommunikation för e-handlare. Unifaun har idag färdiga integrationer mellan TA-systemet, Unifaun Online och de främsta leverantörerna av e-handelsplattformar och affärssystem. Unifauns integrerade tjänster underlättar för både dig som e-handlare och dina kunder när det gäller användarvänlighet, hantera transportörer, slå upp utlämningsställe, spårning av gods, returhantering m.m. I Unifaun Online finns bl.a. fem olika lösningar för returhantering.

Vill du veta mer om Unifauns TA-system? Kontakta unifaun på:

Telefon: 031-725 35 80 Mail: sales@unifaun.com URL: www.unifaun.com

Unifaun Online Orderkoppling köper ni via eValent Group

Oavsett om du har Pacsoft Online eller Unifaun Online, så behöver du Unifauns integrationslicens som heter Unifaun OrderConnect. Unifaun OrderConnect ger online-systemet möjlighet att ta emot information från webbutiken för att kunna återanvända uppgifter om t.ex. mottagare, ordernummer och tjänst. Denna tjänst kostar vanligtvis 2500kr i startavgift och 200kr i månadsavgift. Genom att köpa kopplingen genom eValent Group så får man 500kr rabatt på startavgiften.

För att ta del av vår rabatt köper du orderkopplingen av oss. Då betalar du 2000kr i startavgift och det första årets månadsavgifter (2400kr).