nShift Delivery

Att skicka paket och gods kan vara svårt. Order läggs på hög, du behöver använda olika transportörer, är postnumret till leveransadressen riktigt, hur får jag rätt transportetiketter, behövs det tullpapper till Norge, hur klarar jag returer, kan mina mottagare spåra sina försändelser.

Unifauns TA-system är marknadens mest använda system för produktion av transporthandlingar, spårning av gods och EDI-kommunikation för e-handlare. nShift har idag färdiga integrationer mellan TA-systemet, nShift Delivery och de främsta leverantörerna av e-handelsplattformar och affärssystem. nShifts integrerade tjänster underlättar för både dig som e-handlare och dina kunder när det gäller användarvänlighet, hantera transportörer, slå upp utlämningsställe, spårning av gods, returhantering m.m. I nShift Delivery finns bl.a. fem olika lösningar för returhantering.

Vill du veta mer om nShift Delivery? Kontakta nShift på:

Telefon: +46 10 55 17 676
Kontaktuppgifter: Kontakta dem här!
URL: https://nshift.com/solutions/delivery

nShift Delivery Orderkoppling beställer ni via Nordisk e-handel

För att beställa tjänsten, kontakta sales@nordiskehandel.se. Installationskostnaden är 2995:-, sen tillkommer kostnad för sändningar men denna kommer direkt från nShift.