nShift Delivery

Att skicka paket och gods kan vara svårt. Order läggs på hög, du behöver använda olika transportörer, är postnumret till leveransadressen riktigt, hur får jag rätt transportetiketter, behövs det tullpapper till Norge, hur klarar jag returer, kan mina mottagare spåra sina försändelser.

Unifauns TA-system är marknadens mest använda system för produktion av transporthandlingar, spårning av gods och EDI-kommunikation för e-handlare. nShift har idag färdiga integrationer mellan TA-systemet, nShift Delivery och de främsta leverantörerna av e-handelsplattformar och affärssystem. nShifts integrerade tjänster underlättar för både dig som e-handlare och dina kunder när det gäller användarvänlighet, hantera transportörer, slå upp utlämningsställe, spårning av gods, returhantering m.m. I nShift Delivery finns bl.a. fem olika lösningar för returhantering.

Vill du veta mer om nShift Delivery? Kontakta nShift på:

Telefon: +46 10 55 17 676
Kontaktuppgifter: Kontakta dem här!
URL: nShift.com

nShift Delivery Orderkoppling köper ni via eValent Group

Oavsett om du har Pacsoft Online eller nShift Delivery, så behöver du nShifts integrationslicens som heter nShift Delivery. nShift Delivery ger online-systemet möjlighet att ta emot information från webbutiken för att kunna återanvända uppgifter om t.ex. mottagare, ordernummer och tjänst. Denna tjänst kostar vanligtvis 2500kr i startavgift och 200kr i månadsavgift. Genom att köpa kopplingen genom eValent Group så får man 500kr rabatt på startavgiften.

För att ta del av vår rabatt köper du orderkopplingen av oss. Då betalar du 2000kr i startavgift och det första årets månadsavgifter (2400kr).