Startklart - kom igång snabbt

Med vår paketerade e-handel får du en färdiginstallerad responsiv butik, de moduler och integrationer du behöver, hosting, underhåll och löpande uppdateringar samt utbildning och support.

Vi vill göra det enkelt för dig att komma igång med att sätta upp en webbutik. Vi har förberett allt tekniskt så att du bara ska kunna lägga in ditt sortiment, göra dina inställningar och konfigureringar och därefter börja sälja!


Färdiginstallerad och driftklar

Kom igång direkt.

Butiken kommer färdiginstallerad så du kan börja jobba med en gång. Slipp krångliga installationer och serverlösningar eller webbhotell. Butiken leveraras färdig med de vanligaste inställningarna klara, så att du kan fokusera på att konfigurera det som du vill ha det och lägga in ditt sortiment och dina avtal. Vi tar hand om din drift och ser till så att din butik är uppe och fungerar och kan möta din trafik. Slipp leta efter webbhotell eller andra driftlösningar.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Startutbildning ingår

Startutbildning för att komma igång och support för att hjälpa dig vidare.

När du väljer vår paketerade e-handel ingår det en startutbildning där vi går igenom de vanligaste funktionerna i våra system. Efter utbildningen får du tillgång till vår support för löpande hjälp med din webbutik.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Enkelhet utan teknisk kunskap

Din webbutik tar automatiskt del av nya releaser och uppdateringar

Med Nordisk e-handel uppdaterar vi löpande systemet, förbättrar och lägger in ny funktionalitet. Vi tar har om det tekniska så att du kan fokusera på din försäljning.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Integrationer till marknadens ledande system redo att aktiveras

De vanligaste funktionerna och integrationerna ingår.

Vi har satt samman en samling moduler och integrationer i våra paket som fungerar tillsammans med varandra och täcker in de allra flesta grundbehov så att så många som möjligt ska kunna komma igång utan behov av nyutveckling av ny funktionalitet. Vi har valt ut marknadens ledande leverantörer och gjort klart integrationerna, vilket innebär att du ofta enbart behöver lägga in ditt avtal för att koppla ihop systemet med till exempel en betalleverantör.

TESTA NORDISK E-HANDEL