Ranka högt i sökmotorerna

Sökmotoroptimering är i många fall den enskilt viktigaste marknadsföringskanalen som e-handlare. Syns du inte, finns du inte. Stor del av försäljningen hos våra kunder kommer från just trafik som sökmotorer som exempelvis Google genererar. Just därför är det extra viktigt för oss att alltid jobba för att ge dig en så tekniskt bra och sökmotoroptimerad plattform som möjligt att utgå från.

Vår tekniska lösning tänker SEO från första början till detaljnivå. Det är viktigt för oss att tekniken sköter det sökmotorerna föredrar av en webbsida idag - så att du kan fokusera på det sista - att fylla webbutiken med relevant information och jobba med texter och information.


Inbyggda SEO-verktyg

Våra unika verktyg guidar dig till full pott.

Våra inbyggda SEO-verktyg ger dig möjlighet att testa alla dina sidor. Du får poäng från 0-100 beroende på hur skicklig du är. Bäst av allt - alla kan bli skickliga - systemet berättar precis vad du ska fixa för att nå full poäng. Ännu bättre - eftersom vi har byggt vår teknik rätt, så har du redan 40 gratispoäng när du börjar. Med SEO-testet både lär du dig sökmotoroptimering (SEO) och får sökmotoroptimerat innehåll. Dessutom kan du via inbyggda verktygen SEO-rank följa din placering på Google över tid.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Vinnande plattform

Vi vill vara bäst i test.

Vi uppdaterar löpande vårt system, förbättrar och optimerar för att systemet ska vara så bra som möjligt ur ett SEO-perspektiv. Vi utmanar oss själva och blir löpande utmanade av externa experter och SEO-byråer.

TESTA NORDISK E-HANDEL


SEO-optimerad i grunden med Google-verktyg integrerade

Integrerat med relevanta verktyg.

Vårt system är SEO-optimerat i grunden och med våra SEO-verktyg som SEO-testet kommer du långt. Vill du komma ännu längre erbjuder vi de självklara integrationerna mot Googles verktyg såsom Google Analytics, Google Webmastertools, Google Adwords, Google Shopping osv.

TESTA NORDISK E-HANDEL