Ongoing Warehouse

Att hantera lager kan vara mycket tidskrävande och för att lätta på den arbetsbördan kan man använda sig av effektiva lagersystem som underlättar logistikhantering. Ongoing WMS är ett smart lagersystem för logistikintensiva företag, som till exempel en växande e-handel.

Ongoing WMS är en helt webbaserad tjänst som är enkel att använda. Dessutom har tjänsten integrationer med flertalet transport- och affärssystem på marknaden. Ongoing WMS innebär stor flexibilitet för e-handlare eftersom man kan hantera olika typer av varuflöden.

Den e-handlare som använder Ongoing WMS ges full kontroll över sin lagerhantering och orderstatusen gentemot både kund och e-handlare hålls uppdaterad.

Här kan du läsa vårt case med Ongoing och vår gemensamma kund Stierna.

Ongoing WMS <3 Nordisk E-handel

Nordisk E-handels samarbete med Ongoing WMS innebär att du som kund hos Nordisk E-handel snabbt kan börja använda dig av Ongoing WMS tjänster. Genom smidig integration kan du alltså koppla din e-handel till lagerhanteringssystemet vilket i sin tur kan underlätta din arbetsdag mycket. Du sparar helt enkelt värdefull tid som du kan lägga på annat.

Tack vare Ongoing WMS kan du som e-handlare få en värdefull, övergripande koll på ditt lager. Någonting som är vitalt för dig som har en stor e-handel eller en e-handel som är i en tillväxtfas.

Som kund hos Nordisk E-handel kan du enkelt komma igång med Ongoing WMS.

Om Ongoing WMS

Ongoing Warehouse är ett svenskt företag specialiserat på logistikhantering. Sedan år 2008 har Ongoing Warehouse utvecklat företags logistikhantering med hjälp av tjänsten Ongoing WMS.

Idag har företaget över 7000 användare och varje dag hanteras tusentals varuflöden i tjänsten. Någonting som gör Ongoing WMS det mest använda lagerhanteringssystemet i Norden.