Innosearch

Sysslar du med digital marknadsföring? Google Ads, SEO och sociala medier är exempel på digitala kanaler du som e-handlare kan satsa på för att öka din försäljning. Innosearch är en digital marknadsföringsbyrå som är experter inom just de områdena.

Du som e-handlare kan både få en helhetslösning med samtliga tjänster, men också välja att anlita InnoSearch för enbart SEO, Google Ads eller sociala medier. Innosearch hjälper dig att skapa mer synlighet, något som leder till mer trafik och i sin tur ökade konverteringar/ sälj. Innosearch hjälper dig också att mäta och följa upp i alla delar av processen.

Läs om hur Innosearch hjälpte RM Jakt att slå försäljningsrekord på årets sämsta månad! Läs caset här

Innosearch <3 Nordisk E-handel

Vi på Nordisk E-handel är väldigt glada över vårt samarbete med Innosearch eftersom belöningen och värdet för våra kunder är så tydligt. Som e-handlare är det utmanande att synas och höras genom bruset och Innosearch hjälper sina kunder att överkomma de utmaningarna.

Som kund hos Nordisk E-handel, kan du ta del av ett “Prova På“-paket för SEO. Där får ni prova att anlita InnoSearch till ett lägre pris och med en tydlig uppföljning av effekten. På så sätt får du chansen att på egen hand se vad Innosearch kan göra för dig.

Om Innosearch

InnoSearch är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom SEO (Sökmotoroptimering), Google Ads och sociala medier. Genom sin expertis kan Innosearch inte bara hjälpa sina kunder att öka sin synlighet, trafik och sälj utan de agerar även bollplank och rådgivare. Något som hjälper deras kunder att hela tiden öka sin egna kunskap och expertis inom digital marknadsföring.