Våra partners

Nedan listar vi upp alla våra partners

Hitta rätt partner här för att ta din E-handel vidare till nästa steg

Kontakta oss för att bli en partner

 

 

VIDEOLY

Videoly erbjuder ett enkelt sätt att hitta och visa produktvideos för era produkter direkt i butiken, utan att behöva lägga in dem för varje produkt. Besök hemsidan för att få veta mer!

KLARNA

Klarna är en av de mest välkända betallösningsleverantörer på den skandinaviska marknaden. För att komma igång med Klarna för Nordisk E-Handel, kan man söka om ett avtal direkt från butikens administration.

LOGTRADE

Logtrade erbjuder tjänsten NEHTA (Nordisk E-Handel Transportadministration) tillsammans med oss på Nordisk E-Handel. NEHTA är en logistiktjänst för att hantera frakt.

TRUSTPILOT

Trustpilot är en av världens mest inflytelserika omdömesplattformar. Trustpilot är en både populär och effektiv tjänst för att öka kundlojaliteten.

DIBS

DIBS är en betallösningsleverantör som ni kan koppla på i butiken. DIBS är en stor favorit till många svenska ehandlare.

SHARESPINE

Sharespine erbjuder enkla sätt att koppla ihop din e-handel med ditt affärsystem eller bokföringssystem, som t.ex. Fortnox, Visma eller Specter.

PAYEX

Payex är en betallösningsleverantör som ni kan koppla på i butiken. Payex är det system som vi själva använder för att fakturera våra kunder.

KLEVU

Klevu är ett finskt bolag som erbjuder en smart sökfunktion, som går att koppla på till din webshop. Klevu gör det lättare för dina kunder att hitta vad de letar efter i din butik.

SVEA

Svea är en betallösningsleverantör som erbjuder en checkoutlösning. De är särskilt bra på B2B-verksamheter.