Partners

Nedan listar vi upp alla våra partners.
Hitta rätt partner här för att ta din E-handel vidare till nästa steg.

Kontakta oss för att bli en partner

Trustpilot

eValent Group kan stolt presentera sig som Trustpilots första svenska partner!

Med Trustpilot får man tillgång till ett enkelt verktyg för att inte bara samla kundomdömen, men även öka kundlojaliteten i sin verksamhet.
Med Trustpilots Rich Snippet-stjärnor och Google Seller Ratings kan man öka sin organiska och betalda trafik, så att konsumenter hittar rätt när de söker efter varumärken eller produkter.
Trustpilot automatiserar omdömesinsamlingar med anpassningsbara inbjudningar och påminnelser som skickas ut till företagets kunder efter varje köp.

Videoly

Videoly automatiserar användningen av användar-genererade och varumärkesvideos för din butik. De ser automatiskt till att du har relevanta videos till dina produkter och att din butik har rätt typ av videos.

Med deras smarta widget så löser de att du har rätt videos i din butik utan att du ska behöva leta rätt på dem själv till varje produkt. Och via deras admin kan du själv övervaka flödet och skräddarsy vad som ska synas vid behov.

Enligt Videolys siffror ökar användandet av videos add-to-cart konverteringen med 30%, detta leder till en bättre användarupplevelse. Du får tydligare information om dina produkter och kunden spenderar mer tid på din sida vilket ökar SEO.

Är du intresserad av Videoly? - Kontakta dem direkt för att boka en demo.

Sharespine

Sharespine är experter när det gäller att koppla ihop e-handeln med omvärlden! Med hjälp av Sharespine kan man smidigt koppla ihop webbutiken med allt från affärssystem till marknadsplatser.

Sharespines vision är att automatisera flödet så mycket som möjligt när det kommer till produkt-, kund- och orderhantering. Synkroniseringen mellan programmen minskar dubbelarbete och gör vardagen som e-handlare smidigare.

Det finns många fördelar med att integrera med Sharespine. Men den kanske allra viktigaste fördelen är tidsbesparing. Den ligger till grund för mycket, inte minst om man vill spara in på kostnader och fokusera på butikens utveckling. Det blir också betydligt enklare att hantera större orderflöden - särskilt om man funderar på att utöka sina säljkanaler på marknadsplatser.

Är du intresserad av veta mer om hur Sharespine kan automatisera ditt e-handelsflöde? - Kontakta dem direkt!

Klevu

Klevus kraftfulla sökmotor för webb och e-handelssajter använder maskininlärning och en ledande språkförståelse för att leverera de optimala sökresultaten för varje given sökfras. Erbjuder Klevu en sömlös och flexibel integration för att effektivt kunna komma igång. Förbättra kund- och köpupplevelsen på sajten med en sök- och navigeringsteknik som konverterar.

Med Klevu får du Natural Language Processing, Artificial Intelligence, Advanced Merchendising och Analysverktyg.

Klarna

Nordisk E-handel kan stolt presenteras som Klarna Native Partner! Detta innebär att vi erbjuder alla våra kunder Klarna Checkout helt utan start-och månadskostnad. Checkouten är förinstallerad så man enkelt och smidigt kan ansöka om ett avtal med Klarna direkt i admin för butiken!

Get Smoooth! Låt dina kunder betala som de vill med Klarna.
Dina kunder, de som handlar, borde ju också vara de som bestämmer när och hur de vill betala. Om de betalar med Klarna kan de välja att Betala direkt, Betala sen eller att Dela upp. Oberoende av hur de väljer att betala får du alltid hela summan pengar direkt från Klarna. Det är smoooth!

Ecster

Vi vet att nöjda kunder är bra för din lönsamhet. Och att en riktigt bra köpupplevelse är det som får kunderna att hitta tillbaka. Vår kassalösning Ecster Pay är byggd för dagens konsument som vandrar mellan kanalerna och vill ha ett enhetligt erbjudande och en köpupplevelse av högsta klass.

  • Swish
  • Möjlighet att göra betalningar i alla världens valutor
  • Ecster Pay anpassar sig efter B2C och B2B-kunder

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder en komplett betallösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att dina kunder, privatpersoner som företag, ska få den bästa köpupplevelsen och för att du ska öka din försäljning. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, vi kan skräddarsy en lösning för dig. Tryggt och smidigt för både dig och dina kunder.

Svea Checkout kommer förinstallerat i alla butiker hos oss på Nordisk E-handel. Kontakta Svea Ekonomi redan idag för att använda deras tjänster.