February 4, 2022

eValent Group växer - Vi välkomnar tre nya medarbetare!

Vi växer och rekryterar nya talanger till vår e-handelsfamilj. Därför kan vi med stor glädje hälsa Joakim Strindberg, John Ekström och Jonas Harvigsson välkomna till teamet. Tre skickliga kollegor som alla bidrar med värdefull insikt och erfarenheter.

Joakim Strindberg har nyligen klivit in som supportchef på eValent Group. Joakim har tidigare, bland annat, arbetat som Backoffice Manager för Bygghemmas kundservice. Och under hans tid på företaget växte teamet med kundservicemedarbetare från 12 personer till 90. Joakim besitter alltså en gedigen kunskap kring kundservicearbete, och är inte heller främmande för att leda det. Och med hjälp den kunskapen kommer Joakim att stötta eValents kunder i funderingar såväl som problem. Han blir helt enkelt en nyckelperson när det kommer till kundernas e-handelsresor. Att vi på eValent Group fått möjligheten att värva Joakim är någonting vi är otroligt glada över.

”Jag kommer medföra en vurm för kundresan. Att vara kund hos oss ska vara så enkelt som möjligt, även att det för många handlar om svåra saker. I samma anda är det också viktigt att det finns en struktur och tydliga riktlinjer som gör det enkelt för oss som medarbetare att jobba, det underlättar i slutändan för våra kunder också," säger Joakim.

Och någon som kommer att jobba nära Joakim i det arbetet är John Ekström, som axlar rollen som teknisk supporter hos oss. John har en bred erfarenhet från service och har tidigare jobbat med kundbemötande i alla dess former. Att John, med sin erfarenhet och expertis, är en stor tillgång till våra anslutna e-handlare är klart.

"Jag har jobbat mycket med att förstå människor i olika situationer. Både i de bra och trevliga sammanhangen, som det allt som oftast är, men också när det uppstår problem. Det som tilltalade väldigt mycket med eValent var egentligen två saker, dels att det är ett mindre bolag där man verkligen värderar företagskulturen och dels att det är ett företag som satsar framåt och vill utvecklas," berättar John.

På Magentosidan presenterar vi Jonas Harvigsson, som är vår nya projektassistent för just Magentoprojekt. Jonas har erfarenhet inom flera olika områden men kommer nu från Apple där han arbetat som utbildare men också med kundsupport och relationsbyggande. I ryggsäcken har han dessutom bakgrund inom grafisk formgivning, medieproduktion och en produktionsledningsutbildning.

"eValent hörde jag först talas om för många år sedan och jag har länge varit intresserad av att röra mig mot e-handel, så när möjligheten presenterade sig var det en no-brainer. Som grädde på moset kändes det väldigt naturligt i våra första möten och jag gillar kulturen som finns på eValent. Jag tycker om att lära känna de jag jobbar med och bygga bra och långsiktiga relationer. I det ligger initialt min största styrka. Från min tidigare roll som utbildare tar jag också med mig värde när det handlar om att ta fram utbildningsmaterial, struktur och facilitering," säger Jonas.

“Samtidigt ska vi bryta ny mark”

Att eValent Group spetsar sitt team med tre nya förmågor bidrar till att främja det kundvärde vi alltid arbetar för. Med tre nya medarbetare, som bistår med värdefull kunskap från tidigare erfarenheter, öppnas dörrar till ännu bättre kundrelationer.

"Framöver hoppas jag framförallt kunna lära känna våra Magentokunder och ser fram emot att ta reda på hur jag kan hjälpa dem på bästa sätt. I samma andetag vill jag också säga att det är fantastiskt att hamna mitt i ett gäng e-handelsexperter jag kan ta lärdom av," säger Jonas.

Joakim, precis som Jonas, hoppas på nya möjligheter att skapa kundnytta. Men även att anslutna e-handlare vänder sig till eValent i olika typer av frågor.

"Förhoppningen framåt är att vi fortsätter leverera produkter, tjänster och service i världsklass till våra kunder. Samtidigt ska vi bryta ny mark och hitta nya möjligheter till att stärka vårt kundlöfte och tillsammans med vår nya fantastiska marknadsavdelning få fler kunder att ta hjälp av oss. Inte bara när det gäller e-handelsplattformar och betalsätt utan också i frågor som handlar om e-handel i stort, då vi har förmånen att sitta på både bred och djup kompetens inom ämnet," säger han.

Att få in nya medarbetare mitt i en händelserik utvecklingsfas är ett viktigt steg. Med Joakim, Jonas och John på tåget stärks vårt team ytterligare och med tre par nya ögon har vi inga tveksamheter kring vilken nytta de kommer att bidra med. Både för oss som företag, och för våra e-handlare.

"Förhoppningen är givetvis att kunna vara med och bidra på resan framåt med mina erfarenheter," avslutar John.

Vi på eValent är mycket stolta över våra nya kollegor och önskar dem varmt välkomna!