November 8, 2021

Nu finns Klarna Recurring Payment!

Nu kan du som kund hos Nordisk E-handel använda den smidiga tjänsten Klarna Recurring Payment i din webbshop. Tjänsten gör att dina kunder enkelt kan signa upp sig på en återkommande, automatisk betalning vid exempelvis en prenumerationstjänst - bra va?

Klarna Recurring Payment är tjänsten som gör prenumerationen enkel och friktionsfri. När dina kunder bestämmer sig för att aktivera en prenumerationstjänst går registreringen snabbt och de riskerar inte heller att missa en betalning. Genom att ansluta Klarna Recurring Payment till din e-handel kan du både öka konvertering och minimera risken för churn.

Du som e-handlare kommer tillsammans med din kund överens om när och hur den automatiska betalningen ska genomföras medan Klarna sköter resten. Tjänsten anpassas alltså efter dig och din e-handel vilket i sin tur gör att du kan anpassa den efter dina kunder. Flexibelt är förnamnet!

Hur funkar det?

Klarna Recurring Payment fungerar för både on demand- och prenumerationstjänster. Klarna hjälper dina kunder med registreringen och kunden i fråga väljer vilken betalningsmetod denne vill använda. Alla som använder Klarna, eller någon gång gjort det, kan utföra registreringen med ett klick eftersom uppgifterna redan finns sparade hos Klarna.

Att tjänsten hjälper e-handlare råder det inga tvivel om. Enligt Klarna innebär tjänsten en 47% konverteringsökning och 31% minskning av ofrivillig churn.

Är du intresserad av att ansluta Klarna Recurring Payment i din webbshop? Kontakta oss på Nordisk E-handel redan idag.

Läs mer om Nordisk E-handels samarbete med Klarna här.