March 5, 2020

Event med e-handel och entreprenörskap i fokus

eValent Group och Ecster

Den 12 mars öppnar Handelsbanken i Malmö upp sina dörrar för dig som är e-handlare. Där kan du inspireras och lära dig om hur du kan utveckla din verksamhet med hjälp av entreprenörskap och digital marknadsföring. Bakom eventet står Ecster, Handelsbankens egna satsning på betallösningar och eValent Group som e-handelsleverantör.

Temat för eventet är att öka din försäljning och fokus ligger på att ge entreprenörer och e-handlare verktyg och mod för att växla upp och våga satsa på sin idé eller sitt existerande bolag. Det är ett event som passar alla e-handlare oavsett storlek.

Samarbetet mellan eValent Group och Ecster tog sin början genom utvecklandet av Ecsters nya kassalösning för e-handlare, Ecster Pay 2.0. Betallösningen är en Magento-modul som är kompatibel med Magento 2.0. Jonas Kjellander, Vd för eValent Group kommer vara på plats och berätta mer om val av e-handelsplattform.

Föreläsarna är Hossein Sadr, grundare av CarpetVista samt Karl-Johan Engdahl och Jacob Westerberg, grundare av USWE Sports. Tre personer som alla har varit med om imponerande entreprenörsresor. Hossein Sadr startade CarpetVista i sitt garage. I dag är företaget verksamma i 180 länder. USWE Sports har under sin resa gått från noll till en internationell verksamhet med distribution i 65 länder på ett par år.

Anmäl dig till eventet här

Plats: Handelsbanken Södergatan 10 Malmö

Tid: 12/3 kl 07.30 - 11.00