June 27, 2019

Vi välkomnar vår nya samarbetspartner Videoly!

Videoly är en tjänst som hittar och interagerar videor som kan läggas till på produktsidor i en webbutik. Den är det enklaste och snabbaste verktyget för att omedelbart komponera relevanta innehåll i videoformat som är tillgänglig på internet. Det skapar rikare produktinformation, en engagerad kundupplevelse samt en ökad försäljning. Dagens kunder föredrar alltmer videor framför annat innehåll och detta gäller även för dagens e-handel där videon har blivit en väsentlig del av näthandeln.

Med Videoly kan man lägga till videor, t. ex. recensioner och unboxing videos. Dessa videos gör det möjligt för kunden att få en uppfattning om produkten som den ska köpa. En kund litar nämligen mer på innehåll som användare har själv skapat än innehåll som butiken har skapat. I videorna kan kunderna bland annat se hur produkten används, storleken eller färg och material på produkten. Kunden blir mer säker på vad den beställer hem och nöjdare eftersom den får vad som är förväntat. Eftersom kunden stannar längre på hemsidan då den kollar på videorna, så förbättras butikens SEO.

Videoly passar bra för dem som bland annat säljer: -Elektronik -Sport -Hobby -Leksaker -Kosmetik -Verktyg

Vill du veta vad för typ av innehåll Videoly hittar för just din webbutik? Låt Videoly analysera din butik