NEH go!

Går du i tankarna på att starta webshop? Med NEH go! får du de grundläggande funktionerna när du vill växa online.

Kom igång idag!

NEH go! + starta webshop = sant

NEH go! är paketet för dig som vill starta en webshop med grundläggande funktionalitet. Kanske har du en sidoverksamhet du vill lansera online eller så har du precis startat bolag. Med NEH go! ger du e-handeln en ärlig chans och får testa att driva webbutik. För 390 kr/mån ges du tillgång till viktiga funktioner och support i form av how-to-material. Givetvis kan du alltid köpa till teknisk support, och du får då hjälp av våra e-handelsexperter.

När din e-handel växer, eller ditt behov av andra funktioner ökar, kan du när som helst uppgradera ditt paket.

Det här är NEH go!

NEH go! är vårt minsta paket och passar dig som är nyfiken på att starta en mindre webshop. För 390 kr/mån får du våra mest grundläggande funktioner för att lyckas i din digitala affär. Och när du vill skala upp ditt paket, då fixar vi det.

Design

Tillgång till Nordisk E-handels layoutverktyg gör att du kan redigera designen i din e-handel så att den passar ditt varumärke och din målgrupp.

Klarna

I NEH go! finns Klarna Checkout färdiginstallerat vilket gör att du kan erbjuda ett av de allra mest populära betalsystemen som finns på marknaden.

Kom igång-support

Du som har NEH go! får tillgång till artiklar, videor och FAQ som stöttar dig när du vill redigera och optimera din e-handel.

Möjlighet till SEO-optimering

Vill du SEO-anpassa din e-handel? Med en SEO-optimerad webshop hittar fler potentiella kunder in till den. Du som har NEH go! kan alltid beställa SEO-optimering som ett tillägg.

Trygghet

Du som har NEH go! kan alltid känna dig trygg eftersom du får en säker e-handel med SSL (Secure Sockets Layer). SSL krypterar den trafik som sker mellan din webshop och dina besökare.

Testa NEH go!

Har du planer på att starta webshop? NEH go! ger dig det du behöver när du är i början av din e-handelsresa. Och att komma igång, det går snabbt!

Beställ NEH go!