Trustpilot

Att visa upp dina nöjda kunders upplevelser är enklare än vad du tror – det är bara att fråga dem! Med Trustpilot gör du det enkelt för dina kunder att dela med sig av sina upplevelser vilket skapar ett ökat förtroendet för ditt varumärke.

Kontakta oss

Vi är stolta över att kunna presentera att vi på Nordisk e-handel blivit utvalda till att bli Trustpilots första svenska samarbetspartner! Trustpilot är den ledande omdömesplattformen i världen och vänder sig till företag inom alla branscher som vill samla in kundomdömen och använda dem för att öka sin trafik, försäljning och omsättning.

Förstärk ditt onlinerykte

Oavsett om du precis kommit igång med din e-handel eller om du är mer av en veteran, är det viktigt att skapa och bibehålla ett gott rykte online. Genom att stolt visa upp dina tidigare kunders omdömen, skapar du ett ökat intresse och förtroende hos potentiella kunder som inte lärt känna dig och din e-handel ännu. Det är så du sätter en organisk men kontrollerad word of mouth-effekt i rullning!

Förvandla besökare till kunder

För den som besöker din e-handel och är intresserad men osäker, kan ett gott omdöme ofta vara avgörande. Genom att bygga upp förtroendet för ditt företag genom omdömen, kan du öka konverteringarna på din e-handel genom hela kundresan.

Ja, som människor är vi mycket intresserade av andra människors upplevelser, åsikter och känslor. Genom att få ta del av andra kunders upplevelser kring din e-handels produkter och service, upplevs kundresan tryggare och enklare för dina nya kunder.

Stick ut med stjärnor på Google

Trustpilot är omdömespartner med Google och har en unik SEO-prestanda som ger dig ökade chanser att synas på Google. Med hjälp av produktbetyg på dina Google Shopping-annonser kan du förbättra klickfrekvensen med upp till 15 procent och få fler att hitta till din e-handel!

Bjud automatiskt in kunder att skriva omdömen

Ju enklare det är att lämna omdömen, desto fler får du. Med Trustpilots olika inbjudningsverktyg kan du automatiskt samla in verifierade omdömen. Genom sin smarta maskininlärning hittar Trustpilot den optimala tidpunkten för att skicka ut inbjudningar och påminnelser som ser till att upp till 11 procent av alla beställningar leder till ett omdöme.

Det automatiska inbjudningsverktyget garanterar datasäkerhet i toppklass och följer internationella bestämmelser om datasekretess (inklusive GDPR).

Du kan också välja att skicka omdömesinbjudningar manuellt, men det är mer sannolikt att de omdömen som samlas in med automatiska inbjudningstjänster räknas in i Google Seller Ratings.

Hjälp konsumenter att välja rätt

Utbudet inom e-handel är stort och konsumenter behöver guidning i sin köpresa. Statistik från Trustpilot visar att hela 92 procent av konsumenter läser omdömen innan de tar ett köpbeslut. Genom att lägga till produktomdömen på din hemsida kan du förse dem med informationen de efterfrågar, direkt och lättillgängligt på din egen plattform.

Genom omdömen genereras unikt innehåll som förbättrar din SEO och därmed ökar chanserna för att just din e-handel blir det självklara valet för konsumenterna.

Lär dig av dina kunder

Statistik från Trustpilot visar att hela 75 procent av konsumenterna förväntar sig att kunna ge feedback till företag vars tjänster eller produkter de konsumerat. Genom att välkomna feedback från dina kunder får du ett värdefullt underlag att utvecklas av. Analysera dina omdömen och få värdefulla insikter från de som betyder mest – dina kunder!

Så här förbättrar du din e-handel med Trustpilot:

Lyssna på dina kunder när de försöker nå ut

Med svarsfunktionen kan du på ett enkelt sätt lösa dina kunders problem och visa för allmänheten att du bryr dig om dina kunder.

Omdömen integrerade på din hemsida

Förbättra kundupplevelsen genom att integrera omdömen med din egen hemsida, istället för att be dina kunder att klicka vidare.

Skicka 500 omdömesinbjudningar varje månad

Trustpilots olika inbjudningsverktyg gör det enkelt att automatiskt eller manuellt samla in verifierade och relevanta omdömen från dina kunder.

Känner du inte igen en omdömeslämnare?

Det är lugnt, Trustpilot löser det! Med verktyget “Hitta användare” kan du enkelt identifiera kunder och fråga om mer information kring deras upplevelse av din e-handel.

Rapportera omdömen

Tala om för Trustpilot om du får omdömen som strider mot deras riktlinjer.

Personlig support

Få personligt stöd och direktassistans vid onboarding av Trustpilots prisbelönta Customer Success-team. Detta inkluderar support via chatt och återuppringning.

Tänk innanför boxen

Med TrustBoxar kan du enkelt visa upp omdömen och öka konverteringar med upp till 130 procent.

Marknadsföringsmaterial

Visa upp dina bästa omdömen och stjärnbetyg på dina annonser, förpackningar och leveransfordon – ja, överallt där dina kunder kan se dem.

Stick ut i sociala medier

Förstärk din närvaro i sociala medier genom att dela dina kunders omdömen på Twitter, Facebook och LinkedIn.

Djupgående analyser av din kundfeedback

Få tillgång till värdefulla analyser av kundbeteenden och feedback och arbeta med detaljerad statistik på betyg, stjärnfördelning, antal omdömen och TrustScore. Bygg ditt rykte och tillit för ökad trafik och försäljning – integrera Trustpilot i din e-handel för att enkelt och smidigt samla in omdömen från nöjda kunder!