Skräddarsydd E-handel

De perfekta jeansen…

Att hitta rätt passform kan vara svårt, oavsett om det gäller ett par jeans eller en e-handelsleverantör. Föreställ dig ett par jeans som anpassar sig efter dig när du sätter på dig dem, som kan växa när du växer och som klarar alla väder, sol som storm. Ser du dem framför dig? De är Nordisk E-handel, vi är de jeansen.

Till oss kan du komma i vilket stadie av din e-handelsresa du än är i och vi anpassar oss till dig. Sedan kan du växa med oss och de olika behov som uppstår under vägen får en egen skräddarsydd lösning. Du kommer helt enkelt inte att behöva byta jeans, eller e-handelsplattform, bara för att du växer och dina behov förändras.

Behöver du skräddarsy?

Är du en av dem som behöver skräddarsy din e-handel? Kanske, kanske inte. Om det du behöver är en färdigpaketerad lösning som du snabbt kan lansera och använda finns det alternativet också. Alla måste inte skräddarsy och ingen måste heller passa in i en mall. Valet är ditt.

Att skräddarsy en e-handelslösning kan såklart innebära en mängd olika saker. Det kan innefatta allt från skräddarsydda funktioner till design. Behöver du till exempel skräddarsy dina produktvisningar? Eller vill du kanske ha speciella kickbackfunktioner? Inga problem. Tillsammans kan vi bygga en e-handelslösning efter dina behov.

Är du nyfiken på vad en skräddarsydd lösning skulle kunna innebära för dig? Hör av dig så kan vi berätta och visa dig vad som är möjligt.

Vill du se andra skräddarsydda lösningar?
Elbutik har en skräddarsyddd butik med skräddarsydda funktioner i administrationen.
Davida har en skräddarsydd design och färgväljare, i samarbete med en kommunikationsbyrå.
Byggrossen har en skräddarsydd och avancerad produktkonfigurator.
Lunds Kommuns Fastighets AB har en skräddarsydd och stängd beställningsportal.

Så gör vi det här i skåne

Nordisk E-handel jobbar med kunder i alla storlekar och en stor variation av branscher. Det betyder att vi är ordentligt rustade för att hjälpa dig, oavsett storlek, behov eller bransch. Vår specialitet? Att vi gör det friktionsfritt under hela processen. För att garantera det har vi en support som alltid finns där för att hjälpa dig om du har frågor eller behöver stöd. Inga frågor är för små eller för stora.

Upptäck Nordisk E-handel.

Vill du veta mer? Kontakta oss.