Kraftfull kundhantering

Ju mer du vet om dina kunder, desto större möjlighet har du att lyckas. Vår kundhantering är bland marknadens mest heltäckande. Vi hanterar den kundinformation som är relevant för dig, allt från kunddata till historik och kontaktuppgifter.

Varje kund som handlar i din webbutik får sitt eget kundkort där all information du behöver om kunden sparas.


Komplett kundregister med stora sökmöjligheter

Sök ut kunder baserat på vad de köpt.

Ditt kundregister samlar automatiskt alla kunder som handlar i din webbutik. Du kan också lägga upp nya kunder eller importera ditt kundregister från ett av dina andra system. Systemet hanterar såväl engångskunder som inloggningskunder. All köphistorik sparas och du kan snabbt och smidigt filtrera ut kunder baserat på vad de köpt och exempelvis göra riktade kampanjer.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Kundkort med komplett kunddata och kundhistorik

Den information du behöver när du behöver den.

Varje kund har sitt eget kundkort med information såsom kontaktuppgifter, leveransadresser, orderhistorik, vad de har i sin kundvagn, inloggningsuppgifter, kundrabatter, kundunika inställningar och giltighetsbegränsningar, returer, kundärenden, kreditinformation, avtalshantering och mycket mer. Vi samlar informationen så att du enkelt har den tillgänglig när du pratar med kunden.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Integrera med Zendesk

För kundservice i världsklass.

Med vår integration till Zendesk får du all relevant kundinformation direkt på ditt Zendesk-ärende när du kommunicerar med kunden, och en direktlänk till kundkortet för mer detaljerad information. Dessutom kan du skapa nya ärenden från kunden direkt i webbutikens administration och du ser alla ärenden som kunden skickat till dig direkt på kundkortet. Zendesk erbjuder ett kundservicesystem i världsklass och sammankopplat med din webbutik blir det ännu bättre.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Mina sidor och avtalshantering

När du erbjuder prenumerationer eller andra avtal.

Med vår prenumerations- och avtalshantering kan du erbjuda dina kunder olika typer av prenumerationserbjudanden. Prenumerationerna förnyas automatiskt genom att lägga en ny beställning med valt betalsätt och du kan sätta upp villkor såsom uppsägningstid och bindningstid osv. Dina kunder får tillgång till "Mina sidor" på sin kundprofil där de kan se och hantera sina avtal.

TESTA NORDISK E-HANDEL