Inbyggd orderhantering

Vad vore ett e-handelssystem utan inbyggd orderhantering? Vi lägger stor vikt vid att din orderhantering ska vara snabb och effektiv och att du ska ha rätt integrationer för att hantera och leverera dina beställningar.

Med vår orderhantering får du integrationer mot marknadens ledande betallösningar, samt nödvändiga logistiklösningar för att kunna skicka dina beställningar. Med flexibla inställningar för leveranser, orderstatusar, osv, kan du anpassa orderhanteringen efter dina behov. Dessutom finns massuppdateringsfunktionalitet och integrationer mot exempelvis affärssystem för dig som hanterar dina beställningar externt.


Hantera dina beställningar direkt i administrationen

Alla beställningar på ett ställe.

Alla beställningar samlas i din administration, med effektiva sök- och filtreringsfunktioner för att hitta det du söker eller massuppdatera flera beställningar baserat på exempelvis källa eller status. Varje beställning har sitt eget orderkort där du hanterar betalningen, skapar leverans, uppdaterar orderstatus, ser vad som är beställt och kontaktinformation, skriver ut exempelvis packsedel eller gör andra justeringar. Allt är byggt för att vara snabbt och enkelt att jobba med.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Optimerad checkout med marknadens ledande betallösningar

Hantera betalningarna direkt på orderkortet.

Nordisk e-handel är integrerat med de främsta betallösningarna och betalinformationen samlas på ditt orderkort, där du kan se betalstatus och hantera betalningen (dra pengar eller kreditera). Misslyckade betalningsförsök sparas i administrationen så att du kan se vad som går fel och hjälpa kunder till en lyckad beställning i de fall något går snett.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Beställningar från andra försäljningskanaler

Direkt in i din orderhantering.

Om du säljer via marknadsplatser såsom Fyndiq eller CDON Marketplace kommer alla dina beställningar in i din webbutik precis som en beställning direkt i din webbutik. På så sätt har du all din orderhantering samlad på ett och samma ställe och kan ha samma flöde i ditt dagliga jobb. När du levererar din beställning skickas informationen automatiskt tillbaka till marknadsplatsen. Du kan även skapa order i webbutiken från andra försäljningskanaler via vårt API så att du får allt på ett och samma ställe.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Mer funktionalitet kring orderhantering

Returhantering, massuppdateringsmöjligheter, skapa order i administrationen och massor av funktionalitet för att snabba upp din orderhantering.

Du kan även hantera dina returer i Nordisk e-handel orderhantering, skapa nya order direkt i administrationen eller kopiera en befintlig order - kunden får automatiskt mail om att slutföra sin betalning för de betalsätt som kräver detta. Vårt mål är att göra din orderhantering effektiv. Med små smarta funktioner, inställningar och massuppdateringsfunktionalitet jobbar vi för att hjälpa dig bli snabbare, effektivare och spara tid och personalkostnader.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Skapa leveranser

Skriv ut fraktetiketter med mera direkt på orderkortet med vårt inbyggda TA-system.

Vi har byggt in olika logistiklösningar direkt i din orderhantering. Styr dina fraktsätt till förvalda logistiklösningar och skapa dina sändningar och leveranser, samt utskrifter direkt på orderkortet. Med vår helintegrerade transportadministrationslösning får du tillgång till marknadens speditörer och pakettyper direkt på orderkortet så att du kan beställa frakten snabbt och smidigt - och dina kunder får sina varor snabbare.

TESTA NORDISK E-HANDEL