Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder en komplett betallösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att dina kunder, privatpersoner som företag, ska få den bästa köpupplevelsen och för att du ska öka din försäljning. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket. Svea Ekonomi skräddarsyr en lösning som är trygg och smidig både för dig och dina kunder, anpassad efter din webbshop.

Genom att ha din butik i fokus och vara tillgängliga skapar Svea Ekonomi en personlig relation med dig som e-handlare. Dessutom kan dina kunder välja precis det betalsätt som passar dem bäst.

Svea Ekonomi <3 Nordisk E-handel

Partnerskapet mellan Svea Ekonomi och Nordisk E-handel innebär att Svea Checkout kommer förinstallerat i alla butiker hos Nordisk E-handel. Genom en förenklad betallösning ökar Svea Checkout möjligheten för fler avslut i din digitala kassa.

Svea Checkout är enkel att använda och räknar dessutom ut hur kunden vill betala. Du som e-handlare kan personalisera din checkout och använda din egen logotyp för att kommunicera erbjudanden och kampanjer. Du väljer själv vilket betalsätt som ska erbjudas. Det enda kunden behöver göra är att identifiera sig med Mobilt BankID. Svea Ekonomi skräddarsyr Checkouten efter hur dina och dina kunders preferenser.

Om Svea Ekonomi

Svea Ekonomi har över 2000 anställda i hela Europa och med 40 års av erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet, är de ett naturligt val för många både små och stora företag när de behöver en finansieringspartner. Svea Ekonomi ökar försäljningen och höjer shoppingupplevelsen för dina kunder. Genom personlig service erbjuder Svea Ekonomi både effektiva och anpassade lösningar inom finansiering, reskontrahantering, inkasso och betallösningar.

Exempel på butiker som använder Svea Checkout:
ByggGrossen
Arboristbutiken
RM Jakt