December 18, 2020

Nordisk e-handel supportar dig i julhandeln

Jul och nyår närmar sig, vi finns tillgängliga för dig!

Julen börjar närma sig, julhandeln är i full fart, 2021 står runt hörnet och vi på Nordisk e-handel hoppas att ni snart är redo för ett nytt år, med nya möjligheter för er e-handel. I annorlunda tider som dessa, när den digitala handeln är större än den fysiska butikshandeln är det viktigt att ge kunden en bra upplevelse i webbutiken. Vi som e-handelsleverantör vet att lite extra hjälp och stöttning är viktigt i dessa tider.

Black Week 2020 uppvisade rekordsiffror, svenskarna näthandlade för 10 miljarder under en vecka. Antalet utlevererade paket ökade med 21 % jämfört med föregående år och julhandeln ser ut att sätta nya försäljningsrekord online. Klarna gick ut med en försäljningsökning på 41 % under Black Week jämfört med 2019 och tror också på rekordförsäljning.

Supporten på Nordisk e-handel finns tillgängliga helgfria vardagar under jul och nyår för att besvara dina frågor och funderingar. Du når oss på support@nordiskehandel.se eller på telefon 040 692 50 60.

Vi önskar dig en God jul & Gott nytt år.