Online Marketing

Konverteringsanalys

Konverteringsoptimering handlar om att omvandla fler av dina besökare till kunder och genom det öka dina intäkter. Våra e-handelsexperter genomför en analys av din webbshop och ger dig en utförlig rapport som innehåller förbättringsförslag baserat på data i Google Analytics. Du ges även förslag på förbättringar i design och layout. I analysen får du verktyg för att kunna öka din försäljning.

SEO-paket

Att synas är helt avgörande för att dina potentiella kunder ska hitta in till dig och för att din e-handel ska växa. Att aktivt arbeta med sökmotoroptimering är därför en vital del för att nå ut. Desto högre du rankar i sökmotorer - desto fler kommer besöka din webbshop.

I vårt SEO-paket ges du, under en månads tid, en dedikerad SEO-byrå som gör betydande insatser för att din e-handel ska ranka bättre på valda sökord och kategorier. Detta för att leda ökad organisk trafik in i e-handeln och i det ledet öka din försäljning.

Affärsutveckling

Behöver du hjälp att utveckla din affär? På Nordisk E-handel har vi affärsutvecklare med över 20 års erfarenhet av att driva webbutiker såväl som stora företag. Varje dag hjälper vi våra egna kunder och externa bolag att optimera sina flöden och därigenom främja tillväxt. Låt oss hjälpa dig också.

Integration till Mailchimp

Relevanta utskick är varumärkesbyggande och skapar en dialog med dina kunder. Genom att skicka riktade utskick till rätt person har du stora chanser att öka engagemanget för din e-handel.

Med vår integration med Mailchimp synkas dina kunder, orders och ditt sortiment vilket medför en ännu mer specifik, och relevant, segmentering.

Implementationskostnad 5000 kr och en måndaskostnad på 495 kr. (ingår i Nordisk E-handel Professional).