Design

Få hjälp av Nordisk e-handels specialister för rätt kundupplevelse.

Designpaket

Att ha en tilltalande design kan vara avgörande för din affär. Låt oss skapa den design du önskar i din e-handel. Du får en helt egen skiss som tas fram av våra kompetenta webbdesigners, givetvis i samråd med dig. När du beställer paketet ingår dessutom implementering och utbildning med vår support.

Detta ingår:

  • En designskiss för en förstasida, header och footer
  • En implementation av skissen i er webbutik
  • 1 timme samtal med designer och 2 feedbacktillfällen
  • 1 timme utbildning från support

Fräscha upp din butik

Har du en design som fungerar bra men som är i behov av ett lyft? Då är det dags att fräscha upp din butik. Våra webbdesigners går igenom din e-handel och uppdaterar startsida, header och footer. Delar som är avgörande för hur din e-handel mottas av dina besökare.

Skräddarsydd design

Behöver du en skräddarsydd design? Inga problem. Våra erfarna webbdesigners och frontendutvecklare hjälper dig med design- och layoutförslag. Om du sedan tidigare har färdiga skisser som ni, eller en byrå tagit fram, hjälper vi dig att implementera dem. När du beställer skräddarsydd design anpassar vi oss helt enkelt efter dig och dina behov.

  • Vi skapar skräddarsydda designer för både B2B och B2C.
  • Vi anpassar oss till din verksamhet.
  • Konverteringsoptimerad design.

Banners och grafisk material

Att det grafiska material och de banners som finns i din webbshop genomsyras av en röd tråd är viktigt för att dina besökare ska känna igen sig och för att du ska stärka ditt varumärke. Våra designers skapar enhetliga banners, bildspel och annat grafisk material. Alltid med fokus på marknadsföring såväl som konvertering.

Byt tema i din butik

Behöver din butik ett nytt utseende? Ett nytt tema gör stor skillnad. Byt till ett nytt tema och välj mellan Theme Copenhagen, Theme Paris, Theme Stockholm, Theme London.