Nordisk E-handel i nytt partnerskap med Rule

Vi på Nordisk E-handel är stolta över att kunna presentera vår nya samarbetspartner Rule Communication. Rule erbjuder personaliserad, automatiserad marknadsföring och hjälper sedan många år tillbaka både stora och små e-handlare att växa. Idag är de en betydelsefull och förtroendeingivande aktör som genom sin expertis stöttar e-handlare runt om i världen.

Rule grundades år 2007 och är en kommunikationsplattform som tillåter användaren att segmentera och filtrera information om sina kunder. Genom verktyget, kan e-handlaren som använder det, skapa personliga utskick via e-mail och sms. Emil Silverflod är partneransvarig på Rule Communication och ser till att Rule har bästa möjliga partners.

Vi är en kanal som hjälper e-handlare att kommunicera med sina kunder. I samarbete med Nordisk E-handel skapar vi integrationer med Rule vilket gör att informationen som kunder lämnar kvar hos e-handlare skjutsas in till Rule för att kunden i sin tur ska kunna göra relevanta utskick, säger Emil Silverflod.

Och relevanta utskick är viktigt. En personlig approach blir, och är, en allt mer vital del när det kommer till exempelvis nyhetsbrev och sms, men även checkout och själva webbutiken i fråga. I vimlet av e-handlare gäller det nämligen att sticka ut och göra sig både minnesvärd och professionell. Och samarbetet med Nordisk E-handel är enligt Emil Silverflod ett steg i helt rätt riktning.

Det är ett extremt spännande partnerskap. Dels för att Nordisk E-handel är ett svenskt bolag precis som vi, men också för att de är expansiva och innovationsbenägna. Både vi och dem tänker på kundnytta först vilket är en av de sakerna vi fastnade för. Nordisk E-handel har ett brett segment av e-handlare, du kan ansluta dig oavsett om du är nystartad eller omsätter 400 miljoner om året, säger Emil.

Stor nytta för Nordisk E-handels kunder

Partnerskapet mellan Rule och Nordisk E-handel gör att anslutna e-handlare, genom smart integration, kan använda sig av Rule:s tjänster. Rule kan ses som en helt egen försäljningskanal, precis som sociala medier eller Google. Det man behöver veta om kunden för att hålla sig relevant kan man ta in till Rule och skapa kampanjer med.

Integrationen är enkel och det kommer finnas en hel del datapunkter. Om en kund har köpt en produkt kan man skicka en orderbekräftelse eller ett kvitto som är personligt för kunden, baserat på vad denne köpt. Man kan hela tiden segmentera vilken information som ska gå ut. I slutändan handlar det om att öka omsättning, en mycket bättre strategi, up-sell och win back. Jag har själv varit e-handlare och jag vet vad detta hade kunnat göra med min försäljning om jag bara visste om att det fanns, berättar Emil.

Framtiden ser ljus ut

Samarbetet mellan Rule och Nordisk E-handel ska hjälpa e-handlare att växa. Och med företagens gemensamma vision om att kundnytta går först ser Emil en spännande samverkan framöver.

Vår produkt ligger inte och dammar. Vi är med och hjälper kunderna att utvecklas på plattformen så att man får ut mer av tjänsten. Vi är otroligt taggade på partnerskapet av flera anledningar. Det är roligt att samarbeta med en lokal, svensk aktör och vi har många naturliga synergipunkter oss emellan, avslutar Emil.

Vi på Nordisk E-handel tackar Emil för pratstunden och kunde inte vara mer stolta över samarbetet. Här kan du läsa mer om Rule. Vill du även läsa om våra andra partners? Du hittar dem här.