Våra kundreferenser

 

Över 1300 företag av varierande storlek använder och är beroende av vårt e-handelssystem för sin löpande verksamhet.

Nordisk e-handel har en komplett plattform för e-handel. Vårt e-handelspaket är en prisvärd lösning för dig som vill starta eller vidareutveckla din webbutik. Har du behov av en unik och skräddarsydd design till din webbutik eller utveckling av extra funktionalitet i ditt backend så hjälper vi dig. Har du önskemål så har vi lösningen!
Nedan finner du några av våra 1300 kunder som använder vårt system för sin onlineförsäljning.

 

Datum: 2015-01-27

J & THE JEWELS: FINE JEWELRY

J & the Jewels

Datum: 2015-01-27

Vad är Elevera?

Sista skoldagen ska vara fylld av glädje och inte utnyttjas av en marknad med dollartecken i ögonen. Vi har märkt att det blivit lite väl mycket säljhets kring studenten.

Vi tänker att vi gör det så enkelt som möjligt. Hos oss hittar du tre populära mössor, men för säkerhets skull kan du även skapa din egna. Sen swishar du summan som står så skickar vi hem mössan.Elevera

Datum: 2015-01-27

Countess Ebba von Eckermann, born Ebba von Schwerin of the house of Stegeborg, was welcomed into this world in April 1921. At that time the Countess' future success in the textile business was of course still unknown, but the talent and passion behind her success was a combination of a heritage from her mother and a desire to help others

The brand Countess von Eckermann, originally Countess "Ebba" von Eckermann, was established in 1950 in Ripsa, Sweden. Today, the values on which the Countess originally founded her business still form the essence of our products and brand - characterized by exclusivity, design and a fundamental sense of responsibility.

Just like in the 1950s-1980s, our Countess von Eckermann collections are handcrafted in the Swedish countryside in Södermanland. Our extremely skilled colleagues have vast experience and knowledge in the field of weaving and handcrafting as well as a fundamental sense of quality and attention to details. Our production site is surrounded by the same magnificent nature that was once Ebba's source of inspiration for creativity and that still generously serves the same purpose for us.

Countess von Eckermann

Datum: 2015-01-20

Mobilt ljus av högsta kvalité

Vårt mål är att kunna erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa ficklampor och pannlampor till dig som ställer höga krav på belysning.

Vi samarbetar med världsledande varumärken av högkvalitativa ficklampor, pannlampor, dyklampor och strålkastare mm. Vi säljer originalprodukter från: Ledlenser, Peli, Lupine, Wiseled, Mila, BikeRay, Exposure Marine, Nextorch, Suprabeam, Imalent, Tracer, Odeo Flare och Streamlight. Alla produkter med garantier och service.

Utöver proffslampor säljer vi även knivar, kikare och annan utrustning, produkter som våra agenter och grossister marknadsför. Att du är en nöjd kund och att försöka överträffa dina förväntningar är självklart för oss.

 

Proffslampor

Datum: 2015-01-18

Om ASSIST!

Assist, din återförsäljare som inriktar sig på innebandyprodukter och tillbehör.
Vi satsar på ett brett sortiment med fokus på alla spelartyper. Här hjälper vi alla
typer av spelare på alla nivåer. Kom in till oss och få råd och tips för hur du ska
kunna få ut maximalt av hela din utrustning. 

Assist arbetar med enskilda spelare, små föreningar, stora föreningar, företag och 
organisationer. Vårt självklara mål är att alla som kommer till oss för att leta efter

ny utrustning ska kunna få rätt vägledning i sitt val av både innebandyprodukter
och klubbkonfektion. 

Hos oss hittar du produkter från alla innebandyns stora varumärken samt
produkter från vår egen kollektion Assist Only. All utrustning i vårt sortiment är 
framtagen för specifika ändamål. Det finns något för alla spelartyper! 


Välkommen in till någon av våra butiker i Stockholm eller Västerås och testa!

Assist

Datum: 2015-01-18

Sommaren 2010 gick en mångårig dröm i uppfyllelse. Att få kombinera möjligheten att serva kunder och kunna erbjuda produkter som vi själva älskar. Vår filosofi är enkel - livet ska vara härligt! Det är härligt med människor, det är härligt med vackra saker och pricken över i:et är att vi har förmånen att få verka i en härlig miljö. Även om vi inte kan återskapa våra K-märkta lokaler här på nätet, så är vår ambition att du som besökare ska känna vår passion för härliga saker och uppleva att vi är en butik som verkligen vill att dela vår livsfilosofi med dig.

Vår förhoppning är att du ska bli inspirerad av de produkter och varumärken vi har valt att jobba med och att du här ser möjligheten att investera i den viktigaste personen i ditt liv - Du själv. Givetvis är det också vår förhoppning att vi får möjligheten att träffa dig, så har du vägarna förbi Halmstad någon gång, kom gärna in till oss på en kopp kaffe.

Rosencranz

Datum: 2015-01-18

Ambinesshome.se´s målsättning är att kunna erbjuda ett komplett sortiment av gardiner,  hemtextil och annaninredning för ditt hem. Vi ska vara en inredningsbutik på nätet där Du ska kunna förnya ditt hem till bra pris ochmed god kvalite. Vill vill också ge inspiration till förnyelse genom fina bilder som är tagna av återförsäljarna  eller av oss själva. Samt att ha 100% service genom snabba leveranser och god kundkontakt.

Ambiness home

Datum: 2015-01-17

Vår hjärtefråga är att ta fram batterier och laddare som gör din dag så bekymmersfri som möjligt vare sig du är en slutkund, återförsäljare eller·serviceverkstad.

I dagsläget samarbetar vi med branschens starkaste varumärekn så som Bosch, Banner, Optima, Crown men köper även produktionskapacitet under vårt eget märke Batteriexpressen (före detta Partsmart).

Detta upplägg gör det möjligt att alltid erbjuda rätt batterier till rätt priser. För om du inte litar på oss och är nöjd eller tjänar bra pengar på våra produkter så kommer du inte att berätta för Dina vänner hur bra Batteriexpressen är!

 

Vilka är vi?
Ett gäng medarbetare med lång och bred erfarenhet som jobbar i företaget som bildades redan 1992. Det tog dock några år innan vi beslöt oss för att sparka igång på allvar och nu är det full rulle. Vår operativa chef Ole Törnqvist har efter sin 5-åriga maskiningenjörsutbildning hunnit skaffa sig över 40-års erfarenhet utav batterier.

I början av 2011 flyttade vi in i en toppmodern industrifastighet som var har mycket utrymme och rätt förutsättningar för att lagerhålla och underhålla tusentals artiklar för en snabb och omgående leverans.

 

Batteriexpressen

Datum: 2015-01-17

Om Kristallrummets Värdegrund

Kristallrummets vision är att ”Leva och förmedla skönhet, kärlek och kraft”.

Vårt motto är ”Överflöd och Tacksamhet” och vår värdegrund är ”Fira Livet”. Vi arbetar för att våra produkter, vårt arbetssätt, våra medarbetare och allt annat som ingår i Kristallrummet andas dessa kvalitéer och att Du som kund inspireras av vårt företag.

En mycket stor del av Kristallrummes produkter är personligen utvalda, förpackade och levererade speciellt till oss

Våra bergkristaller väljer t.ex Sylvie i Brasilien ut dem kristall för kristall. När Lena väljer mineral är det på samma sätt. Hon väljer, tittar, jämför och känner sig fram till de smycken och stenar som du kanske sedan fått i din hand.

Våra produkter kommer från jordens alla hörn.

Överallt på vår vackra jordglob finns det ädelsten och mineral. Samma mineral eller ädelsten kan se ut och kännas helt olika från olika delar av världen. Vi har många leverantörer från Brasilien, USA, Indien, Kina och Polen som med åren blivit våra vänner och kolleger. Vårt sortiment speglar det överflöd som jorden erbjuder. Vii vill ge dig en upplevelse av den mångfalden. Ädelstenarna och mineral slutar aldrig att fascinera!

Vi eftersträvar Fairtrade.

Vi har inte total kontroll över våra producenter runt om i världen men vi frågar och diskuterar med våra leverantörer om bl.a barnarbete, miljöförstöring och rimliga anställningsförhållanden. Skulle vi få information som tyder på moraliska och etiska situationer som vi inte tycker om försöker vi göra något åt det. Det är viktigt för oss att eftersträva vår vision att "leva och förmedla skönhet, glädje och kraft". Det ger oss meningsfullhet och arbetsglädje.

Kristallrummet

Datum: 2015-01-10

Symaskinskungen. se är en del av BE-GE SYCENTER, ett anrikt företag i sybranschen. Grundarna till BE-GE SYCENTER gav sig in i branschen redan 1961, på den tiden erbjöd butikerna endast ett symaskinsmärke i sitt sortiment. I butiken som Bengt Berggren och Gull-Britt Berggren arbetade i såldes till en början Bernina, men efter nio år valde man att gå över till Elnas symaskiner.

Efter en lång framgångssaga var det dags för en av de anställda, sonen till grundarna, att ta över butiken på Mobilia. Niklas Berggren, ägare av BE-GE SYCENTER sedan 1997, för verksamhetens tradition vidare genom att introducera nya symaskinsmärken samt driva en av Sveriges ledande symskinsbutiker. Numera hittar man märken som HUSQVARNA, PFAFF och SINGER på hyllorna i butiken samt Webbshoppen.


Med mer än 50 års sammanlagd erfarenhet i branschen så är vi nu redo att möta framtidens prövningar och framgångar tillsammans med dig! Välkommen!

 

Symaskinskungen

Datum: 2015-01-10

Vi som jobbar här är trummisar med ett stort intresse, erfarenhet, kunnande & passion för trummor, percussion & slagverk. Vi har själva spelat i många år & i alla möjliga situationer. Vi vet vilka krav & önskemål man som trumslagare kan ha på sin utrustning när det gäller uppsättning, sound & framförallt kvalité. Vi vet & har personlig erfarenhet om vad som funkar & inte funkar på turné, i studion eller replokalen.

Slagverkskompaniet

Datum: 2014-09-30
Skriven av: Redaktionen

“Make up-branschen är närliggande till modellbranschen, så vi har sedan 2008 funderat och tänkt att;  - Vem kan bättre avgöra vilken makeup som är bra än modellerna själva? När vi väl komigång, så valde vi därför att låta modellerna vara med hela vägen på att utveckla produkterna, från att välja design, förpackningar, testa textformuleringar, samt valet av färgsortiment.

I affärsiden ligger också att produkterna bara kan köpas via företagets webbutik makiash.com.

“Webbshopen är helt central för att nå ut till kunderna och därför finns rikligt med information om alla produkter och hur dessa ska användas. Bla. finns en mängd videos som visar hur man använder produkterna och hur man kan göra olika looks, en blogg där man bland annat kan få lite olika makeup tips och läsa intervjuer med modeller.” - Torgny, Makiash AB

Makiash

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

DAVIDA GRUNDADES 2009 AV BRÖDERNA KRISTIAN OCH MAX HOLM. FOKUS HAR SEDAN START VARIT ATT PRODUCERA CASHMERE AV ABSOLUT BÄSTA KVALITÈT.  DAVIDA STÅR FÖR KVALITÉ, TIDSLÖS DESIGN OCH EN AMBITION ATT ALLTID ÖVERTRÄFFA KUNDERNAS FÖRVÄNTNINGAR.

 

DAVIDA

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

Motivbutiken.se är en liten webbutik som kort och gott erbjuder snygga motiv i olika storlekar för olika tillfällen.
Våra motiv är sammansatta av oss och de flesta av våra motiv är personliga och skrivs ut enligt era egna önskemål. 
Alla motiv skickas från vårt kontor i Örnsköldsvik!

Motivbutiken

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

Ebba Brahe Jewellery is a modern brand offering fashion jewellery made of precious materials. Inspired by the beautiful Ebba Brahe, a powerful and seductive woman born into the time of the Renaissance, Ebba Brahe Jewellery creates modern jewellery while paying tribute to Swedish heritage

Ebbabrahe.com

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

Ride it Barefoot kommer från Österlen i Skåne men har starka rötter i Kalifornien. Vi fokuserar på naturliga och ekologiska produkter som bidrar till bättre hälsa, livskvalitet och miljö. Namnet Ride it Barefoot härstammar från surfingkulturen i Kalifornien där man är ett med elementen. Barfota på en surfingbräda exponerad mot vind, vatten, sol, kyla och värme.

Ride it barefoot

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

Verktygföralla.se ägs och drivs av oss, tre driftiga entreprenörer på slätten i Östergötland. Det som började med en diskussion över middagsbordet mellan goda vänner utvecklades till att 2014 bli en fullfjädrad webshop med kvalitetsverktyg till rätta priser. Vår utgångspunkt är att alla ska ha råd att köpa verktyg av hög kvalitet, eftersom det gör även de enklaste jobb så mycket roligare. Med vår erfarenhet från byggbranschen, måleriarbeten, renoveringar av egna hus, båtar och med vårt genuina intresse för bra verktyg och förkärlek för internet, kändes verktygföralla.se som en självklar lösning.

Verktyg för alla

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

Rötterbokhandeln är en specialiserad nätbokhandel som drivs av Sveriges Släktforskarförbund. Här hittar släktforskaren litteratur,  CD/DVD-skivor och andra hjälpmedel för att komma igång, eller komma vidare, med sin forskning. En noggrant utvald kombination av egna produktioner och inköpta titlar från andra förlag, författare och föreningar gör att det finns något för alla - oavsett om du är nybörjare eller om du har hållit på ett tag.

Vi har även en hel del kurslitteratur och kursmaterial, i form av handböcker och liknande, som lämpar sig extra bra för studieförbund och kursledare.

Rötterbokhandeln

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

Scootergiganten.se har lanserats av West Tech Medical AB med en målsättning att du som kund ska kunna få tillgång att se alla våra modeller, tillbehör, reservdelar samt kampanjer när DU vill och kan. Vårt fokus är att kunna erbjuda våra kunder en  "friare vardag" med hjälp av produkter som är både lättmanövrerade, komfortabla och driftsäkra.

Scootergiganten

Datum: 2014-09-22
Skriven av: Leif Lindberg

Vår vision är att Majas Cottage skall fungera som en inspirerande plattform för alla som älskar heminredning.

Med charmig liten gårdsbutik, lätthanterlig webbshop, en inspirerande blogg, härliga Events och ljuslyktor
som berör 
hoppas vi kunna leva upp till vår vision.

Vi vill gärna ha hjärta och själ med i vårt företag så därför är det inte svårt att säga att vår stora passion
i företaget är Majas Lyktor – egendesignade ljuslyktor som säljs till både 
privatpersoner och återförsäljare
med förmån till Barncancerfonden!

Majascottage

Datum: 2014-08-22
Skriven av: Leif Lindberg

Välkommen till Life Logistics - en trygg partner i hälsobranschen

Som kund hos oss får du en affärspartner med stor kunskap om just din bransch. Du kan köpa alla varor du behöver på ett ställe och får konkurrenskraftiga priser.

Du beställer enkelt – via webbshop, mail, telefon eller scannersystem – och får rätt varor i rätt tid tack vare våra moderna lagerlösningar och pålitliga transportörer.

 

Life Logistics

Datum: 2014-07-22
Skriven av: Leif Lindberg

Alla våra sängar är av högsta kvalitet och byggs för hand av våra yrkeserfarna och välutbildade sängbyggare i egna produktionsanläggningar. Genom att välja en säng från Bed Factory Sweden Hotel Collection
gör du dessutom ett ansvarsfullt val för hälsa, miljö och klimat. Alla våra sängar är nämligen Svanenmärkta och har en genomgående mycket hög kvalitet samt står för en miljöbesparande och hållbar konsumtion.

Bed Factory Sweden

Datum: 2014-04-24
Skriven av: Redaktionen

TRAPPOR FÖR INOMHUS - OCH UTOMHUSBRUK !

housepoint

Housepoint erbjuder trappor för inomhus men även också för utomhusbruk.
Skräddarsydda och färdigproducerade trappmodeller.

Housepoint.se erbjuder högkvalitativa trappor online. Med hjälp av vårt lager med över 100 trappor, kan vi leverera din trappa snabbt och prisvärt.

Som kund hos oss har du 30 dagars öppet köp på samtliga lagervaror. Du kan enkelt betala din trappa mot bl.a. faktura eller delbetalning.

Housepoint

Datum: 2014-03-17
Skriven av: Redaktionen

MATSILVER OCH BESTICK

Den mest kompletta matsilverbutiken med hög service, snabba leveranser och bra pris. Om ni har frågor om de olika bestick modellerna så kontakta gärna oss. Vi håller även rätt på vilka silverbestick som ni köper. Vi kan idag se hur många bestick ni har köpt av oss sedan 1998.

Matsilver

Datum: 2014-03-16
Skriven av: Redaktionen

Enelco

Enelco AB säljer elmaterial och riktar sig enbart mot butiker och installatörer.

Enelco

Datum: 2014-03-15
Skriven av: Redaktionen

Vidun baby

- Månadsboxen för din bebis!

 

step 1

Anpassa boxen efter

din bebis

Ditt barns ålder bestämmer innehållet
Månadsboxens innehåll anpassas efter ålder och utvecklingsfas. Berätta för oss hur gammal din bebis är eller när den är förväntad så väljer vi rätt produkter just för er. Månadsboxen skickas i slutet av varje månad fram till att du säger upp prenumerationen eller till dess att den automatiskt löper ut då ditt barn fyller 1år. 
step 1

Upptäck nya produkter

varje månad

Nya överraskningar fraktfritt hem till dig

Varje Månadsbox innehåller 4-5 överraskningar förpackade i en fin låda. Du kommer att upptäcka och få ta del av en blandning av våra favoritfynd och marknadens nyheter så som leksaker, böcker, mattillbehör, snacks och skötprodukter. 

step 1

Mervärde för er,

och någon annan

Få mer än vad du betalar för

Månadsboxen har alltid ett värde som är högre än det du betalar per månad. Dessutom så skänker vi en del av intäkten från varje låda till Barncancerfonden. Delad glädje och nytta är dubbel glädje och nytta!

Vi stödjer Barncacerfonden

 
 

Vidunbaby

Datum: 2014-01-04
Skriven av: Redaktionen

Högkvalitativ kampsportsutrustning för MMA, Muay Thai & boxning!

"Vår vision är att erbjuda den bästa kampsportsutrustningen som finns på marknaden till konkurrenskraftiga priser. Efter att ha sökt runt om i världen och tittat på olika producenter valde vi slutligen det kanadensiska märket Kimurawear. Efter att ha testat produkterna blev vi övertygade om kvaliteten, samtidigt som vi älskade deras design. Kimurawear är ett av de största MMA varumärkena i Kanada och USA, och deras ständiga strävande efter att utvecklas och sätta nya standarder i branschen passar bra med vår vision. Genom att importera själv släpper vi fördyrande mellanled och kan erbjuda mycket bra priser. Vi är stolta över att föra Kimurawear till Skandinavien!."

 

Highwhey

Datum: 2013-12-27
Skriven av: Redaktionen

– DET STARTET MED EN DRØM.

 "Fursetgruppen er  en fremgangsrik og godt etablert restaurantgruppe under stadig utvikling. Den er sammensatt av individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå". Nordisk e-handel har kompletterat fursetgruppens vanliga hemsidor med en orderhanteringssida för  gåvokort, böcker, samt pauseservering för bl.a Oslo Konserthus, Resturanthuset Operan och Folketeatret.

 

 

Fursetgruppen

Datum: 2013-11-29
Skriven av: Redaktionen

– Många kunder har hört av sig om att de vill kunna handla online och det känns därför mycket roligt att äntligen kunna erbjuda den möjligheten.

 

Dessutom blir det enklare för oss att presentera hela vårt produktsortiment på hemsidan på ett mer lättnavigerat sätt än idag, säger Katarina Grapengiesser, VD på Granit i ett pressmeddelande. Webbutiken har tagits fram tillsammans med Smith reklambyrå där Nordisk e-handel levererat tekniken. SveaWebPay har levererat betallösningen till webbshopen.

 

 

Granit

Datum: 2013-11-29
Skriven av: Redaktionen

Slangeportalen driver med salg av hydraulikkslanger, Industrislanger, slangekomponenter og tilbehør på internett.


Slangeportalen.no tilbyr et bredt produktutvalg på en svært brukervennlig hjemmeside som illustrerer produktene godt via bilder og utdypende produktbeskrivelse. Via rask levering og god kundebehandling ønsker vi å tilby deg som kunde det aller beste av slanger og slangetilbehør.

Slangeportalen

Datum: 2013-11-28
Skriven av: Redaktionen

Nya och begagnade kopiatorer och skrivare från diacopy

Här på Dia Copy hittar ni ett stort urval av olika kopiatorer och skrivare, alltid till låga priser. Vi har både nytt och begagnat, samt möjlighet till att hyra. Tar tonerkassetterna ofta slut? Låt oss hjälpa er att göra rätt val och sänk kostnaden varje månad. Till skillnad från många konkurrenter saknar vi inga produkter och självklart ingår service vid hyra.

Diacopy

Datum: 2013-10-13
Skriven av: Redaktionen

Ny innovativ telefonitjänst

För några år sedan lanserade HolidayPhone en tjänst som gör det billigare att ringa hem och bli nådd i Thailand. Tjänsten bygger på en innovativ sammankoppling mellan en thailändsk mobiloperatör, svensk ip telefoni och en flexibel e-handelslösning. På holidayphone.se kan du köpa ett SIM-kort som du laddar med pengar och enkelt kan använda på semestern. Inga krångliga installationer eller nedladdningar - du blir nådd på ditt eget nummer och kan ringa billigt hem till Sverige. Och framförallt: SIM-kortet förskottsbetalas till en låg fast kostnad vilket gör att du slipper en otrevlig och svåruppskattad kostnad i efterhand.

Vi har utvecklat e-handelslösningen med koppling mot övriga parter.

" Det har varit ett klurigt men roligt projekt. Här har vi kunnat visa vår plattforms styrka. Vi har kunnat integrera mot telefonitjänster med mera. Just de stora integrationsmöjligheterna är ju det vi vill förknippas med" , säger Nordisk e-handels vd Runar Wahlgren.

HolidayPhones grundare Joacim Boivie tillägger:

"Jag upptäckte när jag själv bokade en resa med familjen till Thailand förra hösten, hur dyrt det skulle bli att ta med sig telefonen på semestern. Då jag även ville kunna bli nådd på mitt vanliga nummer, letade jag efter en billigare lösning, men de enda alternativen jag hittade var krångliga och krävde nästan att man var dataingenjör för att förstå hur man skulle göra. Nordisk e-handel har med sin kompetens hjälpt mig att förverkliga idéen".

 

HolidayPhone

Datum: 2013-09-24
Skriven av: Redaktionen

Om Företagsbostäder

Företagsbostäder Sverige AB startade verksamheten 1993 i Göteborg. Vi finns i Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg och erbjuder över 650 egna möblerade lägenheter. Möblerade lägenheter av varierande storlek centralt

Vi erbjuder små studios till stora fyror, alla med bra lägen, centralt, med god kommunikation till, eller i närheten av större företag. Lägenheterna är trevligt möblerade och fullt utrustade för självhushåll. Att bo på hotell i all ära, men efter några dagar vill många gärna laga sin egen mat och kunna ta emot gäster – framför allt om man kommer långväga ifrån och med annan kultur. Skönt att efter jobbet få koppla av ”hemma”.

Företagsbostäder

Datum: 2013-09-23
Skriven av: Redaktionen

Falcksecure butiken är en del av en större webportal på flera språk. Nordisk e-handel har hjälp till att bygga upp själva webbutiken enl specar från kunden.

Falcksecure ANNO 1995

"Allt började med cykelregistrering och lanseringen av vårt cykelregister som etablerades 1995. Idag är vi stolta att säga att vårt cykelregister är Nordens största och innehåller närmare fem miljoner registrerade cyklar som är sökbara för Polis och försäkringsbolag i hela Norden. Den svenska polisen gör årligen ca 56 000 sökningar för ägarkontroll och identifiering av stulna cyklar. Utöver detta görs ett stort antal sökningar av hittegodsavdelningar och privatpersoner för att få cykelns korrekta ägaruppgifter. Sedan hösten 2010 ingår Smart Safety i Falck koncernen och vi fortsätter där vår kraftfulla satsning och expansion på hela den nordiska cykelmarknaden genom att bland annat ta över och driva Falck Cykelregister i Danmark och Norge samt fortsätta växa i Sverige och Finland".

Falcksecure

Datum: 2013-09-04
Skriven av: Redaktionen

En rolig leksaksaffär!

Till alla er som vill handla barnens leksaker i lugn och ro. Bamba är en leksaksaffär som valde Nordisk e-handel som leverantör.

Det här projektet genomfördes i sammarbete mellan Nordisk e-handel och en oberoende reklambyrå som tillsammns tog fram deignkonceptet för den här nytänkande leksaksaffären.

Med hjälp av våra gemensamma erfarenheter och kunskaper blev detta ett väldigt bra projekt som som vi är stolta över att ha tagit del av.

Gå in på http://www.bamba.se för mer info!

Bamba

Datum: 2013-09-04
Skriven av: Runar Wahlgren

Köp ett designat SL-kort med egna motiv. Skaffa ett kort med barnbarnen, hunden,  eller varför inte en bild på den bästa kompisen? Nordisk e-handel har tillsammans med Gemalto och PayEx tagit framt en helhetslösning där du som besökare kan ladda ladda upp en egen bild som sedan blir motiv på ditt SL-kort.

Storstockholms Lokaltrafik (SL)

Datum: 2013-09-04
Skriven av: Redaktionen

Hedvig Showroom har skapat en e-butik med alla de varumärken som ni gillar och känner er bekväma med. Men samtidigt en butik där ni får råd, tips och inspiration.

En plats där ni handlar en snygg kjol ena dagen, läser ett spännande reportage nästa, för att den tredje dagen få chansen att stylas av stilkonsulten Hedvig Andér.

Webbutikens design är framtagen av kunden själv och Nordisk e-handel har stått för designimplementeringen. Bakom sidan döljer sig flera inställningsmöjligheter för att skapa dynamisk information och redaktionellt material.

Från webbutiken:

På HedvigShowroom hittar du inte bara kvalitetskläder från dina favoritmärken utan här delar vi också med oss av tips och råd för din garderob, här kommer du varje vecka att få gott om inspiration för hur du sätter lite extra färg på tillvaron!

Hedvigshowroom

Datum: 2013-09-04
Skriven av: Redaktionen

Securitas Hemlarm

Allt du behöver för att säkra ditt hem

Securitas Hemlarm är trygghet lite smartare. Vi erbjuder inte bara ett inbrottslarm utan en hel trygghetslösning. Vi tror att du gillar saker som är enkla och har därför tagit fram ett larm som du enkelt sätter upp själv. Och vi har tänkt på att det ska vara lätt att använda för både stora och små. Med Securitas Hemlarm får du dessutom ett personligt säkerhetsteam, dedikerade att hjälpa dig. Oavsett om du har grundpaketet eller väljer att utöka ditt larm med fler komponenter så är vi alltid på din sida när du behöver oss

Securitas hemlarm

Datum: 2013-08-26
Skriven av: Redaktionen

Det sociala hemlarmet

Kamerabevakning med bilder till din mobil när det händer något. Med Gardio har du alltid nära hem och larmcentral med väktare när du behöver det.

Gardio är byggt runt tanken att göra något mycket bättre och modernare av tjänsten hemlarm än de traditionella larm som idag levereras på ett gammaldags sätt till ett högt pris. I våra intervjuer med larmkunder är de flesta missnöjda med – eller bästa fall likgiltiga till – sitt existerande hemlarm. Förvånansvärt många använder inte larmet alls och många ser egentligen inget större värde än skylten på dörren, som förhoppningsvis får tjuven att gå till grannen istället. Vi är övertygade om att det går att göra mycket bättre än så. Ett hemlarm har hittills varit en produkt som Du helst inte vill använda, men Gardio skall Du ha glädje av varje dag! Och till en betydligt lägre kostnad än ett gammaldags larm.

https://shop.gardio.se/

Gardio har blivit nominerad i klassen ‘Årets säkerhetsrookie’ av Tidningen Skydd & Säkerhet arrangerar varje år branschgalan Security Awards för att dela ut branschpriser till aktörer i säkerhetsbranschen som utmärkt sig på olika sätt. Totalt utses vinnare i 14 olika kategorier. 

shop.gardio.se

Gardio

Datum: 2013-07-31
Skriven av: Redaktionen

Ridsport Online - Ridsportbutik på nätet sedan 2007

Ridsport Online är en välsorterad ridsport- och hästsportbutik online. Vi har det mesta
för häst och ryttare och erbjuder utrustning och tillbehör i alla prisklasser, från såväl
stora välkända och lite mindre varumärken. Hos oss handlar du snyggt, bra och prisvärt
till dig, ditt barn och din häst!

 

Ridsport Online

Datum: 2013-07-08
Skriven av: Redaktionen

OM PIGGABUTIKEN

Efter att ha jobbat som Cidesco diplomerad hudterapeut på en av Sveriges största hudsalonger i 6 år ville Katarina Carltad utveckla sin rådgivning och hjälpa sina kunder ännu mer inifrån och ut.

Tillfället att förvärva en liten hälsobutik i Nässjö dök upp. Hösten 2004 slogs portarna upp för en butik och hudvårssalong med inriktning på ekologisk- och naturlig hudvård. Med Katarinas hudterapeut utbildning och gedigna intresse för hälsa blev kompanjonskapet med brodern Daniel, utbildad marknadsförare, ett självklart val.

Åren gick och när Katarina och Daniel med stor framgång hade drivit butiken i Nässjö i sex år, dök chansen upp som de väntat på. Hälsobutiken på ett av Sveriges största köpcentrum, A6 i Jönköping blev till salu hösten 2009. Det var dags att utvidga verksamheten och det naturliga steget var att ta över butiken på A6 Center. Ytterligare några år gick och många kunder som reste långväga ville gärna ha sina produkter skickade till sig och idén att öppna en webbshop föddes. Detta medförde att syskonen2012 tog över ytterligare en hälsobutik, denna gång i Tranås, då det visade sig att lokalerna även var lämpliga för lagerhantering för deras webbshop – piggabutiken.se

Piggabutiken

Datum: 2013-07-08
Skriven av: Redaktionen

KONSTNÄRERNAS CENTRALKÖP bildades 1962 av en grupp konstnärer.

Vi som arbetar i butiken är själva utövande konstnärer, vilket medför ett intresse och en praktisk kunskap om olika material och deras användning. Vi är en ekonomisk förening vars syfte är att tillhandahålla konstnärsmaterial av bra kvalitet till låga priser. Idag samarbetar vi med över femtio olika leverantörer. Vi levererar varor till hela landet och även utomlands.

Konstnärernas Centralköp

Datum: 2013-07-08
Skriven av: Redaktionen

Gasello AB är specialister på herr- och damunderkläder och har ett mycket stort utbud av varumärken och modeller.

Vår målsättning är att bli Sveriges största och bästa underklädesbutik online. I dagsläget har vi ett av Sveriges största utbud av kalsonger, trosor och strumpor på nätet.

Vårt ledord är kundnöjdhet. Vi strävar efter att överträffa vår kunders förväntningar vid varje tillfälle de är i kontakt med oss. Vi har som mål att erbjuda de bästa kundvillkoren, de snabbaste leveranserna, den trevligaste och mest effektiva kundtjänsten och det bästa och bredaste utbudet av underkläder, strumpor, trosor och kalsonger online. Är våra kunder nöjda är vi nöjda. Hos oss lämnas inget åt slumpen!

Gasello

Datum: 2013-07-08
Skriven av: Redaktionen

PCT Systems utvecklar, tillverkar och levererar rengöringsutrustning för alla typer av rörsystem.

PCT Systems är ett innovationsdrivet produktföretag specialiserade på utveckling, tillverkning och marknadsföring av produkter för rengöring och fräsning av rörsystem. Produkterna är utvecklade för att skapa en säkrare arbetsmiljö och effektivisera renovering och rensning av rörsystem inom avlopp, skorsten, ventilation och processindustri.

PCT Systems tillhandahåller produkter och utbildning som skapar effektiva processer med god lönsamhet.

Produktsortimentet med egenpatenterade produkter omfattas av luft- och eldrivna rengöringsmaskiner med tillhörande förbrukningsdelar.

PCT Systems

Datum: 2013-07-08
Skriven av: Redaktionen

Om du söker Festool - välkommen till oss på Morten Maskin.

Oavsett om du är yrkes- eller hobbysnickare så är dina krav och behov viktiga för oss och därför har vi alltid dig som kund i fokus. Vi på Morten Maskin erbjuder service och kunskap. Vi säljer kvalitetsprodukter och har en av Europas mest välsorterade Festoolbutiker och en online shop där har vi 100% Festool sortiment, maskiner, tillbehör, förbrukningsprodukter och reservdelar.

Morten Maskin AB

Datum: 2013-07-08
Skriven av: Redaktionen

SWEDISH LIPSTICK MAFIA

En webbutik och samlingsplats som riktar sig mot de mest medvetna och kräsna konsumenterna av skönhetsprodukter - vi kallar oss ”läppstiftsmaffian”.

Vi delar ett stort intresse och bred kunskap om makeup, hudvård, hårtrender, nageldesign och nöjer oss inte med de stora kedjornas utbud. Vi letar världen över efter de allra bästa produkterna och vill gärna dela erfarenheter. Välkommen till vår värld!

 

Swedish Lipstick Mafia

Datum: 2013-07-01
Skriven av: Redaktionen

Metrika Consulting är Statas distributör av programvara i Norden och Baltikum.

Metrika Consulting bildades 1990 och var då den första distributören av Stata utanför USA och vi är även i dagsläget en av de ledande distributörerna i världen. Stata är ett omfattande men användarvänligt program för dataanalys, datahantering och grafisk analys. Utöver försäljning och distribution av Stata arrangerar vi Stata-relaterade kurser och konferenser och vi är ett forskningsinriktat konsultföretag med särskild expertis i dataanalys. 

Metrika Consulting AB

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

Hundratusentals små barn över hela världen har tagit sina första steg i ett par Bobux.


I 20 år har grundarna från Nya Zealand, Chris och Colleen Bennett, arbetat med att ta fram naturliga produkter bra för både den lilla foten, barnet och miljön. Idag finns Bobux i över 35 länder. De små skorna i ekologiskt läder har med naturliga material, utmärkt passform och lekfull design blivit marknadsledande i stora delar av världen.

Bobux

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

40 år har gått sedan svenskfödda Kerstin Florian började sitt arbete med att formulera en filosofi för att länka samman kropp och själ med skönheten från naturen. Hon har skaffat sig unika kunskaper i välbefinnandets konst och har erfarenhet från både spa- och salongsarbete.

Kerstin Florian har under många år ägnat sig åt forskning för att förstå vad människan behöver och var man hittar äkta, naturliga ingredienser. Kerstin menar att det är en glädje och en förmån att få hjälpa människor må bättre genom en hälsosammare livsstil.

Kerstin Florian

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

Herrstil.se är en webbutik som säljer exklusiva skovårdsartiklar till ett förmånligt pris.

Vi håller Sveriges lägsta priser på skovårdsprodukter men kompromissar inte med kvaliteten.

 

Varför bör man använda skoblock?
Skoblock är det absolut viktigaste när det gäller skovård. Skoblock bör användas för att bevara skornas livslängd. De rätar ut de gångveck i lädret som tillkommer genom användning av skorna, och bevara dess form. De ser också till att fukt inte stannar kvar efter användning och förstör skons läder. 

Cederträ anses som det bästa materialet till skoblock, varför?
När man har använt ett par skor så bildas utav fotsvetten bakterier som förstör skon från insidan. Cederträ har emellertid antibakteriella egenskaper som tar död på dessa bakterier inuti skorna. Vi upplever det som en behaglig doft som även får skorna att lukta fräscht. 

Vad är viktigt att tänka på när man köper skoblock?
Först och främst gäller det att du hittar en modell som inte förstör skon. Billigare varianter, som t.ex. spiralblock, har en knopp som trycker sönder skons häl. Det är därför bra om man hittar ett skoblock som fyller ut hela skon och bevarar dess riktiga form. Använder du dina skor flera gånger i veckan, så bör du även investera i ett par utav cederträ, så att fukten elimineras mellan användning. 

Herrstil

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

Höganäs Design and trading company hjälper dig att hitta bra produkter till köket och det dukade bordet till rätt pris. Vi väljer ut produkter från Leverantörer som håller högsta kvalitet både vad gäller design och funktion. Hos oss kan du vara säker på att hitta varor som håller högsta kvaliet till ett bra pris.

En av våra ledstjärnor är att du skall få "value for money", det är inte nödvändigtvis så att hemmakocken behöver den dyraste japanska kockkniven för att lyckas i köket utan en kniv av hög kvalitet för halva priset gör ofta jobbet lika bra. Detta gäller för övrigt ofta även för mästerkockarna.

Vi vill desstom att produkterna skall vara enkla och bekväma att använda, därför har vi till största delen valt ut produkter som tål såväl diskmaskin som microvågsugn och värme såväl som kyla, skulle någon produkt komma in i vårt sortiment som behöver speciell omvårdnad anger vi detta tydligt på produkterna.

Höganäs Design

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

MR OF SWEDEN är butikskedjan med hög servicenivå för den modemedvetne mannen.

Vi erbjuder våra kunder ett unikt och brett sortiment inom herrmode omfattande skjortor, tröjor, byxor, kavajer, jackor, slipsar och herraccessoarer med hög kvalitet. Vi handplockar våra varumärken för att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment.

Vi står för att vara unika, något utöver det vanliga. Här hittar ni något som verkligen är speciellt och individuellt. Vår kund är mannen som har känsla för kvalité och som inte har något emot att sticka ut i mängden.

Med vår starka känsla för service och detaljer hjälper vi männen till en trendigare garderob. Vi grundar vår affärsidé på insikten att människor alltid kommer att ha behov av kläder och att det aldrig kommer att bli omodernt att klä sig väl.
MR of sweden grundades 2006

Mr of Sweden

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

Vi erhåller ett stort sortiment och komplett utbud med bl.a Kakel, klinker och mosaik, välj mellan tusentals keramiska plattor! Även Fönster, dörrar, Markiser, Centraldammsugare, Byggställningar, Spabad och Marksten mm.


Vi säljer byggvaror från flera välkända varumärken av högsta kvalité från tillverkare och aktörer på den svenska marknaden! Byggvarubutiken är ett växande företag som satsar på ett brett sortiment byggvaror av hög kvalité till förmånliga priser. Vi har alltid ett flertal kampanjvaror. Hos oss ligger kunden i fokus och vi håller en hög kundservice! Kontakta kundtjänst via mail eller telefon om ni har några frågor.

Byggvarubutiken

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

Rent rostfritt stål är en källa till inspiration och fascination för nästan alla blomus produkter. Det är den solida karaktären av hög-kvalitativ metall som ligger till grund för idén till en ny blomus produkt, senare kommer den att ge denna produkt med sin autentiska karaktär som du upplever i form av solid tyngd och en otroligt ren yta.


Det minimalistiska formella språket som blomus produkter har överensstämmer med begreppet renhet och att fokusera på det väsentliga. blomus produkter är oemotståndligt enkla och tydliga i sin funktionalitet - varje enskilt föremål är en ren berikning av vardagen. Detta är - pure life från blomus.

Blomus Sverige

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

Vi kan börja det hela med ett erkännande. Vi älskar verkligen möbler. Och vi tror att vår entusiasm kan smitta av sig, om vi verkligen, och då menar jag verkligen, är passionerade för det vi håller på. Dessutom så blir ju hela upplevelsen så mycket trevligare för oss alla om man är entusiastisk, eller hur?

Här på vår inspirationsdel kommer vi att dela med oss av bilder och texter som vi tror kan hjälpa dig i ditt sökande efter inspiration. Att skapa något är inte alltid helt enkelt och vi förstår att man ibland kan behöva lite hjälp på traven. Vi vill att man ska kunna gå in på den här delen av vår hemsida och få en wow-känsla: ”Åh, det där var snyggt gjort, något sådant kanske jag skulle kunna göra ” eller ”Oj, vad häftigt de har matchat färgerna där, den kombinationen av färger kanske jag kan använda mig av i mitt vardagsrum”. Inspiration och smak är otroligt subjektivt men vi tror att oavsett vad för känslor vi lockar fram hoppas vi att det ska vara till någon hjälp för dig.

 

Sainthome

Datum: 2013-04-28
Skriven av: Redaktionen

Akademiklinikens plastikkirurger har under åren mött många patienter vars behov sträckt sig utanför plastikkirurgins område. Det har till exempel rört sig om åkommor som fina linjer, acne och solskadad hud men även rynkighet, torrhet och tappad elasticitet i huden.

Insikten i hudens funktion och vikt för ett gott plastikkirurgiskt resultat har gjort att vi på Akademikliniken under en längre tid arbetat med olika hudvårdsprodukter och samtidigt varit aktiva inom forskningen kring antiåldersgrenen inom hudvård.

För att ta den senaste utvecklingen inom hudvårdsprodukter till Sverige och Akademiklinikens patienter bestämde vi oss för att lansera en egenutvecklad hudvårdsserie under Akademiklinikens varumärke. Detta var starten för mer än tre år av forskning och utveckling utförd av ett team av experter bestående av ledande biokemister, internationella kosmetiska experter, kirurger, hudläkare och hudterapeuter – alla knutna till Akademikliniken.

 

Akademikliniken

Datum: 2013-04-08
Skriven av: Redaktionen

Stålhästen är en svensk cykelfirma. Vi har som mål att kunna erbjuda en klassisk och stabil cykel. Ingen citybike, mountainbike, cruiser eller allt vad modellerna nu heter. Stålhästen ska vara som mormors eller farfars gamla cykel, fast ny.

Stålhästen

Datum: 2013-03-26
Skriven av: Redaktionen

Swedish Beauty Factory erbjuder exklusiva skönhetsprodukter för naturlig och ekologisk hudvård och hårvård. I sortimentet hittar du även ekologiskt smink och tillbehör som kroppsborstar och sminkväskor från utvalda märken.

Swedishbeauty

Datum: 2012-12-03
Skriven av: Redaktionen

Förstahjälpencentrum har livet i fokus. De vill att fler skall kunna rädda livet på en annan människa. Förutom att sälja produkter i webbshopen så delar dem sin kunskap genom att bedriva utbildningar.

Under hösten 2012 lanserades deras nya webbutik på Nordisk e-handel.

Första hjälpencentrum

Datum: 2012-11-07
Skriven av: Redaktionen

På kalenderkungen hittar man kalendrar och almanackor från de stora tillverkarna av kalendrar som Burde Förlag, Almanacksförlaget, Scandecor, Planeraförlaget, Moleskine, Filofax, Concess och Paperstyle.

Nordisk e-handel har hjälpt till med en kalenderkonfigurator och design för webbutiken.

Kalenderkungen

Datum: 2012-11-07
Skriven av: Redaktionen

Newheaven har ett utbud av kläder och leksaker för bebisar.

Nordisk e-handel har tagit fram logo och layout för webbutiken.

Newheaven

Datum: 2012-11-07
Skriven av: Redaktionen

Sofia Moore - Skräddarsydda balklänningar

Sofia Moore. En webbutik som erbjuder måttsydda klänningar både i Sverige och internationellt. Sofia Moore har utgått från Nordisk e-handels plattform och anpassat bland annat design och produktsidor för att kunna sälja sitt sortiment på sina villkor.

När Sofia Moore lanserades var man mycket noga med att analysera kundbeteenden och ta vara på användarnas feedback. Analyser visade tydligt att det fanns ett stort behov för en dedikerad mobilsite med tydligt fokus på produkterna. Efter intensivt arbete med siten som bygger på Nordisk E-handels mobilplattform lanserades den under hösten 2012 med mycket gott resultat.

Sofia Moore

Datum: 2012-10-12
Skriven av: Redaktionen

Milsluker´n er norsk specialister på sportutrustning; kajak, skidor, cyckel och löpning.

Nordisk e-handel har sammen med kunden arbetat fram ett nytt designkonsept och där har valt att arbeta med filterfunktioner för att på ett bättre sätt hjälpa kunderna att finna fram i webbutiken. Vi har också buggt en mobilanpassning för smartphones.

Milsluker´n

Datum: 2012-10-12
Skriven av: Redaktionen

BlackCat Kaffe og Tehus är en 100 år gammalt traditionsrikt norskt företag med fokus på specialkaffe och te, till kaffebarer, kafèer, kaffe- og tebutiker, resturanger och hotell. 

En kul sak i webbutiken är ett filter för att hitta de kaffeböner som man har behov av.  Läs mer och testa.

Black-cat

Datum: 2012-08-07
Skriven av: Redaktionen

"En dyr känsla behöver inte kosta"- Borett´s slogan, affärsidé och allra viktigaste vision. Det var utifrån detta motto som vi i Boretts namn öppnade den första butiken år 2003. I takt med att vi vuxit med åren har också våra leverantörer blivit fler. Vi arbetar i dag med leverantörer som Sia, Bruka Design, Miljögården, Pappelina, Pip-Studio, Bathlife, La Shelf, Edblad, Mairo och Broste Copenhagen. Leverantörer som vi valt med omsorg, och som vi vet förmedlar kvalitetsprodukter."

Borett

Datum: 2012-03-28
Skriven av: Redaktionen

Tillsammans med vår kund Barnihagen.no har vi nu utvecklat vår första butik med en koppling till Mamut Enterprise.

Barnihagen.no startades som ett sidoprojekt till Sampson butiker i Haugesund. Efter flera år av stark tillväxt med en onlinebutik från Mamut, har vi nu, tillsammans med kunden, gjorde en ny och modernare lösning på nordisk e-handel plattorm, med en koppling till det finansiella systemet Mamut.

Barnihagen

Datum: 2012-02-13
Skriven av: Redaktionen

Elot säljer elprodukter på nätet och erbjuder fri teknisk support och rådgivning!

Vår affärsidé är att på ett enkelt och lättillgängligt sätt erbjuda stilrena elprodukter till både företag och privatpersoner. Genom att samla produkter och kunskap på samma ställe vill vi vara den självklara portalen för den som söker elprodukter samt kunskap om dessa.

Elot

Datum: 2012-02-02
Skriven av: Redaktionen

Kosttillskott med god effekt - Elexir Online

Elexir startades år 2000 av Jimmy Månsson, verksam inom hälsobranschen med egen hälsokostbutik sedan 11 år.

Första produkten som lanserades var Säloljan. Den har sålts en längre tid i andra länder och har i studier visat sig ge mycket goda resultat för användaren. Idag är Säloljan bland de 10 mest köpta hälsokostprodukterna i Sverige. Andra produkter som har tagits fram av Elexir är Borago, Blue Eye, Bone Supply, Buckthorn och Salmon.

Vår vision är att utveckla och sälja kvalitetsprodukter i norden som importör och distributör. Vi kommer att utöka sortimentet med starka och unika produkter av högsta kvalitet.

Elexir Online

Datum: 2012-02-01
Skriven av: Redaktionen

Värlinge gamla mejeri AB

Startade 2010 och förser den Nordiska marknaden med byggvaror av exceptionellt god kvalitet och med gott samvete. Bolaget är beläget i det gamla mejeriet i Västra Värlinge, strax söder om Malmö där vi också har vårt showroom. 

Vår produktportfölj består av Taktegel, Takavvattning, Badkar, Toaletter, Tegelgolv, Trägolv, Fönster, Dörrar och mer därtill. I vårt showroom kommer vi även att ha klassiska engelska tyger och tapeter. Sortimentet utgår från de önskemål vi får, och vi har ständigt ögonen öppna för nya producenter som gör riktigt bra & genuina produkter på ett ansvarsfullt sätt.

Gamla Mejeriet

Datum: 2011-12-15
Skriven av: Redaktionen

Abooh Prylmonstret föddes 2006-08-21 under en kall och tråkig dag. Döptes till Abooh 2010-08-13. Och startade sin officiella jobbkariärr 2011-09-03.

Ordet Abooh kommer från förorts svenskan. Ordet har lite olika meningar beroende på vem man frågar, och vart i landet man befinner sig. Det kan även stavas lite olika, men vi har valt vår egen abooh med ett H i slutet, vanligare är det med ett w (aboow).

Av alla beskrivningar och förklaringar det finns om ordet, är det i två alla är överens om. Abooh! vad grymt/häftigt det är, och att väcka uppmärksamhet hos åhörare.

ABOOH - Prylmonstret

Datum: 2011-12-14
Skriven av: Redaktionen

Style for Life is a lifestyle brand, selling furniture, interior, textiles and fashion jewellery on webshop.

The style is timeless, classic and inspired by both the English Country Style and New England style from the American west coast. All around the world there are people who appreciate this beautiful & classic country style.

I travel around the world looking for beautiful furniture and interior objects, import directly from suppliers and factories, and sell directly to you as a customer to beneficial prices. Our customers are primarily hotels, mansions, restaurants, companies, and from now also private persons on webshop. Companies are welcome to contact us by mail or telephone.

Styleforlife

Datum: 2011-12-10
Skriven av: Redaktionen

Malina is a unique Swedish brand that develops designed tailor- made and hand printed dresses for any occasion. The colourful patterns and chiffon are made of finest quality and all dresses are 100% pure silk. We use only the finest Korean silk and all patterns are digital printed to fit each dress.

Bymalina

Datum: 2011-10-26
Skriven av: Redaktionen

Vännernas stad (Vennebyen) är Norges genom tiderna största barntv-succe och har sålts till över 150 länder. Webbutiken använder Nordisk E-handels webbutiksplattform.

Över en bro, bakom en ås och under ett fjäll. Där hittar du Vännernas stad. Och nu har det kommit tre nya rekryter till stadens räddningsverksamheter, och de gör sitt till att Vännernasstad aldrig kommer att bli helt som den stad den en gång var.

Var med på äventyren som Max, Ted och Fanny upplever när de tre rekryterna lär hur de ska bli ett riktigt räddningsmanskap. Ihop med manskapet på brandbilen, polisbilen och ambulansen gör de sitt allra bästa för att Vännernasstad ska vara en trygg och bra plats.

Deras väg till att bli fullvärdiga medlemmar i stadens utryckningstjänster leder till många trevliga, spännande och underhållande ögonblick, både för rekryterna och det övriga manskapet, för stadens innevånare och inte minst för tittarna.

Vännernas stad är en tv-serie för barn mellan 2 och 6 år, och serien är inspirerad av barns fascination av utryckningsfordon. Samarbete, vänskap, tolerans, kunskap, aktivitet och munterhet är utmärkande för dem som bor i Vännernasstad. I serien möter du människor, både vuxna och barn, och djur som tillsammans gör sitt för att Vännernasstad ska leva upp till sitt namn - en stad där man är kamrater och tar vara på varandra.

Vännernasstad har öppnat sin första nettbutik där alla produkter som är tillverkade i forbindelse med serien är att köpa!

Läs mer om Vännernas stad >>

Serien visas på TV4 > >>

Har du missat Vennebyen, kika deras promo:

Vennebyen

Datum: 2011-10-26
Skriven av: Redaktionen

Bluestore är ett riktigt bra exempel på en genomarbetad B2C butik.

Från start till mål

Bluestore är en webbutik som utnyttjat våra möjligheter att själva kunna redigera all html och css i de bakomliggande mallarna. På så sätt har kunden själv kunnat bygga sin webbutik precis som de velat ha den, med vårt system som bas. Vi har fungerat som stöd och våra utvecklare har bidragit med viss utveckling för att få all funtionalitet på plats.

Från hemsidan

Bluestore.se är en nätbutik som tillhör Attityd i Sverige AB. Attityd slog upp portarna för första gången i januari 2002. Vår första salong öppnade vi i Örnsköldsvik och det är även därifrån som vi driver vår nätbutik. 7 år senare innehar Attityd i Sverige 14 frisörsalonger från Kristinehamn i söder till Luleå i norr. Vår ambition är att utveckla vår verksamhet och öppna fler salonger över hela Sverige samtidigt som vi kan erbjuda Sverige riktigt billiga hårvårdsprodukter dygnet runt genom vår nätbutik.

Bluestore

Datum: 2011-10-25
Skriven av: Redaktionen

Den här butiken har anpassade produktvisningar med filkar för felsökning, materialinfo samt processinformation. Den byter också färgtema mellan olika kategorier för enkel indentifiering av kategori.

Höganäs

Datum: 2011-10-25
Skriven av: Redaktionen

Källs Materialhantering levererar utrustning för materialhantering och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser tack vare sin korta kedja och mellan producent och slutkund.

Deras avancerade artikelregister gav oss en utmaning. Nu är vi stolta över att kunna presentera en av de mest kompletta leverantörerna av materialhanteringsutrustning i Sverige.

Källs

Datum: 2011-10-25
Skriven av: Redaktionen

Systemtext är Skandinaviens största företag i branschen med 170 anställda och en försäljning över 260 Mkr. Vi är marknadsledare på ljusskyltar, foliedekorer och varselskyltar. Vårt erbjudande kompletteras med ett av marknadens största utbud av självhäftande folier.

Produktion och montage i egen regi tryggar snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vi vet att vi ofta är en kritisk länk i ett större projekt hos kunden.

CMS och Webbutik

Nordisk e-handel har hjälp Systemtext med både hemsidan och webbutiken, samt integrationen till deras Affärsssytem.

Systemtext

Datum: 2011-10-25
Skriven av: Redaktionen

iPet.no kårad till årets webbutik i Norge

Posten i Norge och fraktbolaget Bring kårade 2011 landets bästa webbutik. Vår kund iPet.no stack av med segern. Vi gratulerar teamet bakom denna satsning, bra jobbat!

Juryns motivering; Med en god förståelse för kundernas behov, god produkt presentation och en övertygande mängd funktioner utöver online-shopping har iPet gjort ett bra jobb med att skapa den bästa online butiken.

iPet har en integrerad gratis tjänst där man kan ställa frågor om djuret till en veterinärstudent. Detta är en unik och användbar tjänst för kunder som funderar på att skaffa ett husdjur. Juryn är också imponerad av den grundliga de svar man fick när tjänsten testades.

Det finns också en service för kunder som funderar på att skaffa en hund. Genom att besvara några enkla frågor så får man förslag på hundraser som passar kundens behov och ambitioner. Produktpresentationer är allmänt av hög kvalitet och användning av video är omfattande.

Läs mer http://www.bring.no/load/nominering

Se filmen från prisutdelningen nedan:

iPet

Datum: 2011-10-25
Skriven av: Redaktionen

En av våra mest besökta webbutiker är de som vår kund Buttericks driver på nätet. Buttericks har lång erfarenhet både med fysiska butiker, men också med webbutiker.

Under hösten 2010 så började de flyttade sin e-handelsverksamhet under vårt paraply. Först ut var Buttericks Edge, men senare också deras huvudbutik.

Projektet omfattade såväl migrering, integration mot affärssystem, designimplementering och en del ny funktionalitet. Exempel på ny funktionalitet är den så kallade presentbetjänten som hjälper dig att hitta rätt produkter för rätt tillfälle.

Om samarbetet

Vi är väldigt nöjda med den flexibilitet som Nordisk e-handel visat. Vi har sagt hur vi vill ha det, och Nordisk e-handel har levererat." säger Dick Lundgren på Buttericks.

Buttericks

Datum: 2011-10-25
Skriven av: Redaktionen

Spännande projekt med ett av de mindre svenska modehusen på stark frammarch i stora världen.

En liten detalj från produktionen var att man efter en del fototester hur bilderna borde vara i förhållade till webdesignen, plåtade om allt i rätt vinkel. Rätt tänkt tycker vi.

Under projektets gång har kunden och en av våra designers arbetat tätt tillsammans för att få fram rätt design och rätt känsla för butiken.

Från hemsidan

"We make dressed fashion for people who are confident enough to be sophisticated, yet curious enough to be fashionable."

John Henric