Mobil e-handel / mobilbutik till din webbutik
Nordisk e-handels plattform

Moduler & Integrationer

Tjänster & Moduler » Baspaketet- Specifikationer » Mobil e-handel

Mobil e-handel / mobilbutik

Vad är en mobilbutik?

En mobilbutik är en webbutikslösning som automatiskt känner av om besökaren sitter vid en dator eller en telefon och visar då upp en anpassad version som är optimerad efter besökarens behov. Mobilbutiken är en modul som går att aktivera för alla standardiserade butiker helt utan anpassning. Det går sedan att själv designa hur mobilbutiken visas för besökare.

Vad kostar det?

Ingen månadsavgift. Ingen startavgift.

Varför aktivera mobilbutikmodulen ?

I takt med att försäljningen av Smartphones ökat lavinartat de senaste åren har behovet för e-handelsmarknaden att anpassa sig efter trenden växt i samma takt. Kring 12% av all trafik redan idag kommer från mobiltelefonen. Med en anpassad mobilbutik så missar du inte potentiella affärer.

Mobilhandel + Blogg = Sant

Mobilbutiken kan också användas tillsammans med bland annat vår e-handelsoptimerade bloggfunktion. Det går att skriva mobiloptimerade blogginlägg som länkar direkt till dina produkter från mobilbutikens förstasida.

Hur aktiverar du mobilbutikmodulen ?

Logga in på mina sider och "köp" modulen för 0 kr, då blir den aktiverad. 

Att tänka på om du har en specialanpassad butik.

Att tänka på om du har en specialanpassad butik* Vissa specialanpassningar av din vanliga webbutik, kan påverka mobilsidan. Det innebär att det ibland kommer att krävas extraarbete för att anpassa mobilbutiken. Kostnaden för installation av mobilversionen på en befintlig webbutik med specialfunktioner offereras från fall till fall.

Om du är osäker på om din sida är modifierad eller inte, ring oss på 040-692 50 50 eller skicka ett mejl till sales@nordiskehandel.se *detsamma kan gälla om du har en äldre butik.

Läs mer

Här kan du läsa mer om vår m-handellösning.

Här kan du läsa en manual om hur du konfigurerar din m-handel.

Mobil e-handel / mobilbutik
Serviceavtal

Denna tjänst kan också utföras
som en del av ditt serviceavtal.